Back to All Events

Bastian Bertelsen // Free Entry


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Hvor går man hen, når man har brugt de sidste år på at lave
musik for to af Danmarks skarpeste popsnedkere i form af Tobias Rahim og Blæst? Man kaster sig ud i sit eget musikprojekt, der inviterer til at drikke sig en skid på i sommersolen, og gi’ en fuckfinger til Danmarks 171 regnfulde dage om året.

Længslen efter lysere tider er uundgåelig for de fleste af os. Og har man ikke kroner på kontoen til en rejse sydpå̊, må man stille sin sult efter sol på anden vis. Et alternativ kunne være det eskapistiske univers, som Bastian Bertelsen har skabt med sin musik.

”Jeg laver lækre, sanselige popsange, der læsker, som sangria på en varm dag ved Middelhavet. Sange, der inviterer til at drømme dig ind i et univers af evig sommer og kærlighed. Sange, der får dig at føle dig sexet, selv når du er i den mest melankolske afkrog af dit sind.” udtaler Bastian Bertelsen.

Med en forkærlighed for soulmusikken ligger det Bastian Bertelsen lige for at have hang til det hede udtryk. Men en central del af musikken er også̊ hans evner som sangskriver–evner, der har et kvalitetsstempel ud over det sædvanlige, når man har været med til at skrive kæmpehittet ’Juice’: ”I mit arbejde som producer og
sangskriver, har jeg lavet musik med nogle af dansk musiks mest ambitiøse mennesker. Det har sat sit aftryk i mit eget projekt, der kan beskrives med ét ord: Kvalitet.

https://www.facebook.com/bastianbertelsen
https://open.spotify.com/artist/5mFvYDnHT7e4VcSxRFUD0F...

FREE ENTRY!