Booking

Spillestedet Stengade er et hus, der har fundamentet godt plantet i den musikalske undergrund. Koncertprogrammet udvikles af vores bookinggruppe, som pt. består af 5 forskellige bookere med speciale i forskellige genrer. Bookinggruppen udvælges ved et open call, hvor et udvalg fra Spillestedet Stengade udvælger de mest interessante profiler.

fullsizeoutput_ab.jpeg

Daníel Sigurðarson / ROCK / METAL / Daniel@stengade.dk

Daniel er Stengades Islandske Metalguru. Med en utømmelig viden indenfor musik i den tunge ende, præsenterer Daniel hver eneste måned nye spændende acts fra Danmark og resten af verden. Daniel startede som crew på Stengade, og har igennem en årrække rykket op i graderne for nu at være en fast del af vores booking gruppe. Derudover er han en ivrig vinylsamler, festivalgænger og beskæftiger med musik i de fleste af døgnets 24 timer hvad end det handler om at booke eller lytte.

fullsizeoutput_a7.jpeg

Camilla Morsing / HIPHOP / ELEKTRO / Camilla@stengade.dk

Udover at være i bestyrelsen er Camillia en af de mere alsidige bookere på Stengade. Camilla fokuserer primært på hiphop, men booker også fester med fokus på elektronisk musik. Camilla har booket alt lige fra hiphop-legender La Cocka Nostra til trance events som københardcore og poppede dansevenlige acts som Thanks. Camilla studerer til dagligt på Roskilde Universitet, hvor hun ligeledes har været involveret i booking til deres årsfester.

fullsizeoutput_a5.jpeg

Jonas Kielland / WORLD / JAZZ / Jonas@stengade.dk

Jonas booker primært instrumental musik med fokus på alt fra improvisation til mere repetitive og simple melodier, hvor musikken langsomt udfolder sig. Han er især på udkig efter upcoming bands, som ikke har spillet i Danmark før eller nyetablerede danske bands. Aktuelt booker han også på Huset, hvor han er ansvarlig for klubben Beyond the Beats sammen med Morten McCoy. Jonas har også været tilknyttet MellemRummet siden 2015, som booker.

fullsizeoutput_a3.jpeg

Kristine Haffgaard - NOISE / WAVE / Kristine@stengade.dk

Kristines bookerhjerte banker i særlig grad for elektronisk musik, særligt Industrial, Noise, Wave, Synth, Electro-Pop, Shoegazer,Synth, Goth, Post-Punk og Power Electronics. Hun har et stort ønske om, at præsentere både talent fra vækstlaget og etablerede navne. Gennem flere år har Kristine arrangeret koncerter, klubaftener, filmfremvisninger og artist talks. Kristine har baggrund som VJ og fotograf, og interesserer sig for koncertoplevelser hvor musik blandes med visuelle virkemidler.

DSC09028.jpg

Jens Back ALTERNATIVE / POST-ROCK / Jens@stengade.dk

Booker primært alternativ rock i den hårde og eksperimenterende ende af skalaen, og bevæger sig fra punket indie, til sfærisk black og hårdere doomede acts. Jens var også idémand og booker til festivalen Sorte Firkant, hvor Stengade, Støberiet, Koncertkirken og Sorte Firkant havde små 40 bands på programmet på to dage. Han er den ene halvdel af Colossal, der booker og promoverer koncerter i Danmark og Europa, og har booket for Stengade siden 2015.