Back to All Events

hvem + Special guest: Frederik Ø


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

hvem, er en rapper med stort R fra Vesterbro i København, der sætter historierne ogden røde tråd i fokus, når han som det letteste i verden flyder på moderne og old-school hiphop beats. Navnet "hvem" er et udtryk for at musikken altid skal værecentralt, og personen bag, sekundært. Det er i sidste ende ligegyldigt hvem der sigerdet, det handler om hvad der bliver sagt.

Han er en mixet cocktail med ophav i England, født i Herning og vokset op i Urbanplanenog senere Vesterbro, hvor han har oplevet den hårde side af livet på forreste række. Det erogså her han trækker på historierne og følelserne, der lægges i hvert eneste ord, der rygerned på papiret. De skæve eksistenser, den ubetingede kærlighed og den evige fare for fiasko.

https://www.instagram.com/jonashvem/
https://open.spotify.com/artist/6Zida3gnQCTaHp3cFSINAo...

+ Special Guest: Frederik Ø
FREDERIK Ø er en 24-årig sanger og rapper fra Falster, der sidenhen har rykket teltpløkkerne til storbyen København. Hans seneste single, "Dine Øjne", giver et glimt af, hvad Frederiks eksperimenterende lydunivers har at byde på.

Frederiks lyd har taget en drejning mod melankolske pop med rock elementer, og drager inspiration fra navne som Guldimund og Minds Of 99. På “Dine Øjne” er der lagt op til en lydside, der forbinder det nye med det gamle, og nærmest kræver eftertænksom lyrik med en rød tråd i førersædet. Og det er lige præcis det Frederik står for med sin til tider rå stemme og følsomme sang vokal.
----------------------------------------------------------------------
Entry: 95 kr in pre-sale / 110 kr at the door!
Pre-sale:
https://bit.ly/46V3VV3