Ingen Frivillige. Intet Stengade

Med undtagelse af vores tre ansatte kontormedarbejdere, er alt på Spillestedet Stengade rodfæstet i frivillig ulønnet arbejdskraft. Vi mener at Stengades identitet og nerve i høj grad er defineret af vores frivillige medarbejdere der hver uge lægger deres energi og fritid i at drive vores spillested. Som frivillig på Stengade kan man, udover at deltage i den daglige drift, også være med til at præge huset indefra, få medindflydelse på husets fremtid, samt indgå i et fællesskab, som vi mener er det, der gør Stengade helt unikt. Vi ser os selv som en stor familie, der lægger vægt på åbenhed, tolerance og demokratiske værdier, der afspejler alt det, der gør vores spillested til et trygt og rart sted at være, for både frivillige og gæster.

På Stengade er vi altid interesserede i at tilknytte nye frivillige.

Herunder kan du se nogle af de forskellige roller vi kan tilbyde.

Crew:

Som en del af crew står man i baren, i garderoben og i entreen. For afvekslingens skyld roterer man mellem bar, garderobe og entré på hver vagt, blandt andet så alle får mulighed for at få en bid af aftenens koncert, samt lidt af stemningen fra de forskellige stationer. Erfaring spiller ingen rolle, men det kræver gode samarbejdsevner, gåpåmod og godt humør.

Afvikler:

Afvikleren er Stengades driftsansvarlige nøgleperson, når huset er åbent for gæster. Afvikleren er artistens kontaktperson, samt sørger for at tidsplanen overholdes, og at der er styr på slagets gang i løbet af aftenen. At være afvikler på Stengade kræver et skarpt overblik, situationsfornemmelse, et positivt sind og gode samarbejdsevner.

Kan du noget andet?

Hvis du sidder inde med kompetencer, du mener der bidrage til vores frivilliggruppe, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kunne være indenfor fotografi, PR/kommunikation, lyssætning, booking eller håndværk.

HAR DU LYST TIL AT BLIVE FRIVILLIG?

Eller har du lyst til at vide mere, så er du altid velkommen til at kontakte os på
frivillig@stengade.dk. Eller følg os på Facebook, der vil løbende blive inviteret til informationsmøde for nye frivillige.