Back to All Events

Conan [UK] + Suma [SE]


Get your Tickets (135 dkr i forsalg / 150 dkr i døren)
Follow Facebook event

Hør hornet og krigsskrigene, kom med os på slagmarken, når mægtige Conan gør sig klar til at knuse kranier med det hulemands kamp doom der er deres våben!

Conan:
Conan er tunge som interplanetær torden forstærket gennem
det brølende sort hul anus af Azathoth. Husk sætningen, for den er skrevet stort i jomfrublod på væggene i Bol-Krastors glemte tempel,
dybt i de dampende skove af glemte Lemuria. 
Conan, et monumentalt brutalt trio (i den store tradition af alle de hellige trioer gennem tiden) holder en stram linje og et jern-greb kommandoer over uber-synkroniserede powerakkord ændringer og tempo-skift af anti-hellige trio af bas, trommer og guitar. 
To trætte, men trodsige mænd har opgaven at lægge en vokal til de
elendige tanker over den saftspændte vægt af Conan's metaliseret bombastik. De bærer det godt, for opgaven er enorm.
Hør kampens brøl. Lugt stanken af splittet blod. Tusind hoveder
stablet højt som et barsk dynge af lidelse - en blasfemi til naturen. Hail Conan!

http://www.hailconan.com/
https://conan-conan.bandcamp.com/

SUMA:
Fra Malmø, Sverige blev Suma dannet i 2001. Suma har spredt pesten af eres soniske tunge støjdrevne hallucinerende doom metal på verden i de sidste ti og halvt år. Gennem disse år har de lokket store mængder af mennesker ind i hulen med deres ødelæggende tunge, engangs ture i det hvirvel der er deres live optrædsler og knusende levering på deres optagede udgivelser. Med et stærkt DIY mindset har Suma udgivet det meste af deres musik gennem deres egen pladeselskab og ramt spillesteder over hele Europa gennem årene med at selv stå for bookinger samt hjælp fra frænder rundt omkring.

I 2010 blev Suma inviteret af Tom G. Warrior til at deltage i hans "Only Death Is Real" kuraterede dag ved Roadburn Festival og det år fik de også optrådt på amerikansk jord for første gang - en østkyst tur med Unearthly Trance. Samt distribution og marketing hjælp til 'Ashes' gennem nu afbrudt svensk død / sort metal label Recover Records. Efter ændringerne i den enhed, der er Suma om vinteren 2011/12, var der ingen tøven med at finde ud af, hvordan man kunne bevæge sig fremad. Nu regenereret for at muliggøre uudforskede strukturer i deres sfære ... var der et stort mørke i horisonten. I 2016 optog de deres fjerde album - 'The Order of Things' - med legendariske producer Billy Anderson (Pallbearer, Black Cobra, Agalloch, Tragedy) endnu engang igen på roret af optagelsen. 

http://sumanoise.bandcamp.com

Earlier Event: October 14
Fire & Desire: Nørrebro-soul & r'nb