Back to All Events

Ghost Bath (US) + Møl (aflyst pga sygdom) - Nordsind (afløser Møl)


OBS: Grundet sygdom må Møl aflyse, en afløser er fundet i Nordsind

"I shut my eyes and all the world drops dead; I lift my eyes and all is born again." 

Ghost Bath:
Ghost Bath skriver og skaber under antagelse om at musik er en forlængelse af ens egen sjæl.

De anvender en blanding af hårde depressive black metal elementer, herunder tremolo guitar plukning og hård vokal, shoegaze og atmosfæriske kvaliteter af post-rock som skaber rejser gennem sorg og tristhed, som alle mennesker oplever, men de efterlader et glimt af håb. 
De skildrer både dybe angst og serafiske lydbilleder, der helt sikkert giver et indtryk på lytteren.

Ghost Bath begyndte i oktober 2013 med udgivelsen af deres EP 'Ghost Bath' på Solitude Productions (Kina). Dette blev efterfulgt af deres debut LP 'Funeral', som blev udgivet på Pest Productions (Kina) i juni 2014. 
I lang tid efter disse udgivelser troede folk at bandet kom fra Kina og bandet gjorde intet for at rette menneskers antagelser. Efter at have opnået øget medie opmærksomhed, herunder kritisk anerkendelse fra musikwebsitesne Pitchfork og Stereogum, blev bandet afsløret at være fra USA, når bandet blev spurgt indtil hvorfor de tillod folk at tro de var fra Kina så længe svarede de:

"We refused to correct people because we do not wish to put actual faces onto our music. It is our wish as a band to connect to all human beings."

Den kritikerroste 'Moonlover' (2015) - den første del af Ghost Bath's trilogi - blev optaget sent året 2014 med ingeniør Josh Schroeder i Michigan.

'Starmourner' (2017), det nyeste album, udforsker glæde, kosmosen og paradise. Men vigtigst af alt, det udforsker lyksalighed som den grundlæggende menneskelige følelse. Med over 72 minutter af tungt, melodisk og dramatisk sort metal er det Ghost Bath's mest ambitiøse tilsagn endnu.

https://ghostbath.bandcamp.com/

MØL:
Aarhus-baserede Møl blander hvirvlende guitarer og hidsige vokaler med shoegazens drømmende stemning for at danne en unik sammensætning af lydbilleder og passager. Inspireret af bands som My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest udgav bandet deres debut-ep i 2014. 

Et år senere perfektionerede bandet deres lyd med deres andet EP "II", produceret af Jacob Bredahl og udgivet i 2015. Begge EP'er blev godt modtaget og kørte dem til at lave nogle empatiske live shows, der blev rost af pressen.
Siden da har MØL aktivt udført live koncerter, herunder forestillinger på Aalborg Metal Festival 2015 og SPOT Festival 2016, hvor de blev fremhævet for en af de bedste præstationer til festivalen af Danmarks førende musikmagasin GAFFA. Det samme år modtog MØL en pris som årets kommende band på High Voltage Rock Awards i 2016.

Sidste år fik MØL et internationalt gennembrud der de skrev under plade kontrakt med Holy Roar Records (USA) som så udgave deres debut plade 'Jord' sidste april! Pladen fik bragende anmeldelser og vejen for Møl går kun op ad.

https://moeldk.bandcamp.com/

Entré: 125 kr i forsalg / 150 kr i døre!
Forsalg: https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=1580078ad2

Earlier Event: November 8
Sorte Firkant Musikfestival 2018
Later Event: November 13
The Courtneys (CAN)