Back to All Events

Impalers [DK] - Fusion Bomb [LU] - Exelerate [DK]


Impalers:
IMPALERS har i de seneste år svøbt sig som et jerntæppe over den danske heavy metal scene. Med direkte support tjans for navne som MACHINE HEAD, WASP, ANTHRAX og mange flere, adskillige tours i ind- og udland, succesfulde udgivelser – senest i form af 2017’s ”The Celestial Dictator” – og deres energifyldte og kritikroste live shows har IMPALERS efterhånden cementeret sig som Danmarks premiere thrash metal band – Et band med store ambitioner og øjnene fikseret på den internationale horisont. 
IMPALERS har deres fodfæste solidt plantet i den klassiske thrash metal, men er ikke bange for at skubbe til genrens grænser. Med lyriske emner som religion, krig, politik og menneskets skrøbelige sind, tager de verdens brændpunkter for offentligt skue og blander det med stærke riffs, pompøse og fængende omkvæd og leverer det med lynende hastigheder sendt direkte fra helvede. 
Bandet har efterhånden tre fuld-længde albums på bagen – ”Power Behind the Throne” fra 2013, ”God From the Machine” fra 2015, samt sidste års førnævnte plade, som bandet på nuværende tidspunkt turnerer for. 
”The Celestial Dictator” kan streames på samtlige platform eller købes på CD digipak og vinyl her: http://impalers.bigcartel.com/ 

http://impalers.bigcartel.com/
https://www.youtube.com/channel/UC4e087xNIK6cRsganjUh-AQ

Fusion Bomb:
Er dit køleskab er fyldt med øl? Er din nakke er klar til noget headbanging? Så er den lige på! 
Det er alt den forberedelse du skal har for til at fordybe dig Fusion Bomb fra Luxembourg.
Disse fire unge musikere spiller old school Thrash Metal, der er meget påvirket af American Crossover navne som D.R.I. og Excel. Ikke desto mindre tøver de ikke med at krydre deres numre med lejlighedsvis døds metal.

I 2010 blev starten på Fusion Bomb ud fra en fælles interesse for at lave musik sammen. Hvad startede som et kaotisk gymnasium band, har løbende udviklet sig gennem årene. 
I september 2016 udgav de deres debut EP 'Pravda', som blev ret godt modtaget af kritikere i pressen og åbnede døre til både udenlandske og større scener. Fusion Bomb har haft den ære at dele scenen med kendte bands som Insanity Alert, Awakening Sun, Dust Bolt og The Mentors. Pravda-fasen kulminerede derefter i en eventyrlig turné rundt i Østeuropa sammen med Impalers.

I øjeblikket arbejder bandet på deres første studioalbum, som er planlagt at være udløst i 2018. Hvad du kan forvente af disse fyres live show er: slidte nakke muskler, endeløse cirkel-pits, koncise melodier og masser af sjov! Med den ånd er der kun en ting at sige: beers for checking us out... cheers, of course!

https://fusionbomb.bandcamp.com/album/pravda

Exelerate
Exelerate spiller en blanding af Power- og Thrashmetal med aggresiv guitar og kraftfuld vokal.
De har siden 2013 arbejdet på at skabe en original men stadig velkendt tilgang til hvordan Thrash skal lyde. Ud over inspiration fra "The Big Four" er bands som DIO, Wintersun og Dream Theater en lige så vigtig del af Exelerates lyd.
De 4 medlemer har hver især bragt noget til bordet for at skabe noget unikt sammen.
Exelerate er igang med deres debutalbum "Arrival" som er sat til at udkomme engang i 2018.

http://exelerate.dk/
https://exelerate.bandcamp.com

Earlier Event: May 23
Mew - "Frengers" Special show
Later Event: May 31
The Stream - Open Mic