Back to All Events

DIVE [Be] - Negant - ALVAR [S]


Get Tickets (110 dkr. / 120 dkr. i døren)
Follow Facebook event

INDUSTRIAL + NOISE + EBM
Det bliver en aften med fuld smæk på, når Stengade slår dørene op for koncerter med tre hårdtslående Industrial acts. Mød en af Noisescenens mest banebrydende, tidlige acts og to spændende, upcoming bands. Efterfest med Dj’s.

Dør: kl.: 20:00

DIVE
Bag DIVE står Dirk Ivens, et af de helt tunge navne på den europæiske Noise/Industrial scene. Dirk Ivens er kendt som den karismatiske frontmand i genredefinerende bands som The Klinik, Absolute Body Control og Sonar, og solo som DIVE.  

Belgien har siden de tidlige 80´ere været epicenter for støjende og mørk klubmusik, og Stengade er glade for at kunne præsentere DIVE, et af de aboslut mest toneangivende navne på scenen. Lyden er rå, rytmisk og enormt dansabel. DIVE er en hårdslående tour de force af loops og industriel støj, hvor catchy beats kombineres med en markant vokal, der på nogle numre forstærkes med megafon. 

DIVE er et kraftstykke af dimensioner. Koncertoplevelsen er intens, med brug af strobelys og ellers intet scenelys overhovedet. Dette skaber en nærmest tranceagtig atmosfære, der leder publikum dybt ind i musikken. Forvent et yderst energisk enmandsshow, hvor maximal effekt opnås med minimalt udstyr.

I 2017 udgav DIVE det anmelderroste album “Underneath”, som blev til i et samarbejde med Ivan Iusco (Minus Habens) og Rafael M. Espinosa (Geistform), og udkom på det tyske selskab Out Of Line.

Negant
Negant er et nyt dansk Industrial “superband” dannet af tre veteraner fra den elektroniske scene, nemlig John R. Mirland (MirlandAm Tierpark, Mirland/Larsen), Jens B. Petersen (Neotek ,  ManMindMachine ) og Tommy B-Kuhlmann (In Absentia ). 

Bandet har netop udsendt deres debut-ep “NO!” på det danske selskab Laebel og debuterer live på Stengade d. 27. oktober, i forbindelse med udgivelsen af bandets første album “NOTHING!”. 

I kombinationen af de tre medlemmers forskellige musikalske baggrunde, fremstår Negant som et frisk nyt pust inden for Industrial EBM. Inspireret af den tidlige samfundskritiske Industrial og EBM, men med sit helt personlige, opdaterede udtryk, langes der verbale øretæver ud i takt til musikken, som gerne kører 200 BPM. 

ALVAR
Svenske ALVAR er et af de senere års mest interessante projekter på den elektroniske undergrundsscene. ALVAR gør tingene på deres helt egen måde, og skaber en helt unik blanding af Noise, Techno, Old School EBM og low-if Industrial med mindelser om bands som Coil, In Slaughter Natives og Brighter Death Now. 

J & J laver dystre lydlandskaber inspireret af forladte steder, glemte huse og legender fra hjemegnen Öland. Det er et mørkt, melodisk og stemningsfuldt lydlandskab, hvor rytme, loops og vokal går op i en højere enhed.

ALVAR har gjort sig yderst positivt bemærket til deres shows i b.la. Moskva, Krakow, Berlin og Antwerpen. Duoen har en række kassetteudgivelser under bæltet. I 2016 kom deres debut album ud på Dirk Ivens’ selskab Daft Records. 

Til koncerten på Stengade præsenterer ALVAR blandt andet musik fra deres kommende album, der udsendes senere i 2018 på Daft Records.