Back to All Events

The Night Flight Orchestra [SE]


Get your Tickets
Follow Facebook event

Brandvarme The Night Flight Orchestra forandrer Stengade til et kosmisk dansegulv når de kigger forbi til en sensommer fest med deres nostalgiske disco rock og groovy hits

The Night Flight Orchestra:
Det startede som en samlet vision i 2006, delt mellem bandets grundlæggere, Björn Strid (vokal) og David Andersson (guitar), et eller andet sted på en af e endeløse amerikanske motorveje i midten af n Soilwork turné. Den oprindelige idé var at skabe et soundtrack til deres egen rejse, noget man kunne lytte til, da alle andre var trætte af at lytte til 'Detroit Rock City', 'Goodbye Girl' og 'Born to Run'. Med den identificerede mission gik gutterne i gang og fik håndplukket de perfekte musikere til at dele og opfylde den samme vision ...selvom det tog dem et par år. Men i sidste ende fandt de Sharlee D'Angelo (bas, Arch EnemySpiritual Beggars og mange andre), Richard Larsson (nøgler), Jonas Källsbäck (trommer) og Sebastian Forslund (guitar, percussion). Og som skæbnen ville have det var magien øjeblikkelig den første gang de alle kom sammen i et rum og begyndte at spille.

Bandet udgav deres første to album, 'Internal Affairs' og 'Skyline Whispers' på Coroner Records, som begge blev rost af kritikere og fik bygget dem et ry i visse cirkler, men de ønskede og havde brug for noget mere. Bandet lykkedes at tage tingene på næste niveau, da de underskrev en pladekontrakt med Nuclear Blast og udgav deres seneste stykke modstand, 'Amber Galactic'. Albummet blev fortjent tildelt Månedens Album titlen i flere europæiske rockmagasiner, samt at det sikrede bandet en svensk Grammy-nominering, som derefter kulminerede i en euforisk europæisk tur i efteråret / vinteren 2017.

Allerede I år vender de tilbage med deres nye album, 'Sometimes The World Ain't Enough' som udkommer fredag d. 29 juni, pladen skubber bandet endnu længere frem. Dette album har alle de fangende melodier, musikalske kunst og det uendelige svenske melankoli - alt er stadig lidt over toppen, og stadig er der endnu mere at forelske sig i.

„Don’t forget, the NFO is your band, there to cheer you on when you’re attending a party you know you shouldn’t, to nurse you through the hangover, to comfort you when you realize that you’re probably too old for this. But you’re not, and neither are we! Hang on in there, and we’ll show you a way to die with your beret on and your dignity still intact.“ 

„Don’t forget, the NFO is your band, there to cheer you on when you’re attending a party you know you shouldn’t, to nurse you through the hangover, to comfort you when you realize that you’re probably too old for this. But you’re not, and neither are we! Hang on in there, and we’ll show you a way to die with your beret on and your dignity still intact.“ 

'Sometimes The World Ain’t Enough' contains everything you need to survive in the slightly confusing demographic landscape of adulthood, and however much trouble you’re in, there’s always a female space commander whose circumstances make your woes pale in comparison.

„If you want nice music and to have a good time, listen to whatever you want to. If you want to experience uninhibited euphoria and high jinks, listen to the NFO! We won’t be there to help you, but we’ll provide an interesting soundtrack to your experience.“

Can you handle it?

"Sometimes The Tour Ain’t Enough"

Line up:
Björn Strid | Vocals
David Andersson| Guitars
Sharlee D‘Angelo | Bass
Richard Larsson | Keyboard
Sebastian Forslund | Guitars, Percussion
Jonas Källsbäck | Drums

Entré: 180 kr i forsalg / 200 kr i døren

Earlier Event: August 18
SVIN vs Maja S K Ratkje
Later Event: August 25
Verdensmænd 5 års jubilæum