Back to All Events

Shortparis [RU] + Molina


ART POP + AVANT POP + NEW WAVE + POST INDUSTIAL + SYNTH

Spillestedet Stengade og Klub Æter præsenterer en helt særlig art pop aften. Glæd dig til de russiske avangardister Shortparis, der kombinerer det glamourøse og det smadrede i deres helt unikke post-pop univers, og danske Molina, der på kort tid har gjort kometkarriere.

Dør: kl.: 20:00

Billetter: 60 kr. forsalg

Resterende billetter sælges til 80 kr. i døren.

Shortparis
Shortparis er et unikt band, som vi er meget stolte over at kunne præsentere for første gang i København. Russiske Shortparis lyder ikke som noget andet, du kender. Bandet overrasker konstant, og kombinerer fuldstændigt frygtløst elektronisk popmusik, catchy New Beat og synth med elementer af russisk folkemusik og en operettelignende falsetvokal til en talentfuld og strålende helhed. Shortparis er en højenergisk og samtidigt foruroligende intens liveoplevelse, der mere trækker på performance og cabaret end på rockkoncertoplevelsen.

Shortparis har sangene og karismaen til at fylde deres forgængeres sko. Forvent et originalt lydunivers, der mikser vildskaben og desperationen fra Joy Division, den teatralske dekadence fra Dredsen Dolls, de industrielle eksperimenter fra Einsturzende Neubauten og den mørke popsensibilitet fra det tidlige Depeche Mode.

Dette er ægte døds-disco - en fandenivoldsk, vild tur på den mørke side, som du kan danse til. Shortparis er lyden af det 21. århundrede her og nu.

Shortparis Bandcamp:
https://shortparis.bandcamp.com/

Molina
Danske Molina er en ung og meget talentfuld producer, musiker og sanger med en DIY, udforskende tilgang til musik. Molina demonstrer en kraftfuld blanding af selvtillid og følsomhed. Hun er en selvstændig kunstner, der ikke er bange for at omfavne både den eksperimenterende musik og popmusik i sangskrivningen. Molina tager sit publikum med ind i et univers af mørk 80’er-synthpop med tonsende beats, et skarpt kick og anarkistiske melodier. Molina var en del af Vegas udvalgte i 2018, og imponerede også på Spot festivallen samme år med sin energi og stærke liveoptræden.

Molina har vakt en del opmærksomhed i både ind- og udland med først debutsinglen Salvation fra 2016, siden ep'en Corpus. I april 2018 udgav hun singlen Hey Kids efter at have skrevet kontrakt med pladeselskabet Tambourhinoceros, og der er endnu mere ny musik på vej fra Molina. Selveste Elton John har spillet Salvation i sit radioshow Rocket Hour på Apple Musics netradio Beats 1.

Molina på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/4FTdT3h13DMN9xLumuvh2T

Earlier Event: January 25
Long Island release
Later Event: February 1
OH LOIS + AUDREY + JACOB ALEXANDER