Back to All Events

ONYX (US)

Torsdag d. 17 oktober vil du kunne opleve en af de mest legendariske amerikanske rapgrupper nogensinde, på Spillestedet Stengade, når ONYX indtager Nørrebro!

ONYX // Gruppen består blandt andet af de to talentfulde rappere Sticky Fingaz og Fredro Starr, som begyndte at lave musik sammen i 1989, hvorefter det begyndte, at gå stærkt for den Amerikanske rapgruppe, der hurtigt blev prototypen på hård østkyst rap.
Deres første album ”Bacdafucup” fik både massiv radiorotation og airplay på fx MTV i USA med især nummeret ”Slam”, der siden er betragtet som en af de helt store hiphopklassikere. Siden da har de udgivet fem andre album, hvor det seneste ”Wakedafucup” er produceret af Snowgoons, der bl.a. også rummer den danske producer Sicknature. Udover det medvirker folk som ASAP Ferg, Reks og Sean Price også på albummet, der har fået positive anmeldelser og er blevet rost for at bringe hardcore hiphop tilbage.


I kan godt glæde jer, til en god gammeldags omgang hiphop, når Spillestedet Stengade holder lille fredag med de hårdtslående hiphop legender ONYX til oktober!

Spillestedet Stengade
Torsdag d. 17 oktober
Billetlink: http://bit.ly/2ZJFsA5

Earlier Event: October 16
TRUMANS WATER (US)