Back to All Events

VIGSØ + Lars Virkli


På mange måder er Lars Virkli og Anna Vigsø et umage makkerpar. Både i alder, køn og geografisk ophav. Anna er vokset op i forskellige forstæder til København og Lars er fra det sydligste Vestjylland. Lars har op til flere albums i ryggen, mens Anna først lige rigtig er startet med at udgive sin musik. Lars har lige taget hul på 30’erne mens Anna er midt i 20’erne. Og så er Anna en kvinde og Lars er en mand…

De to rappere har dog det tilfælles, at de ikke kan lade være med at fortælle historier i deres musik. Hverken i de tekster de skriver eller mellem numrene til koncerter. Dette ses bl.a. på Lars’s debutalbum ‘Gennemrejse’ og på Annas seneste EP ‘Brud’ samt singlerne ‘Blot mærke’ og ‘Spar dig’. Både Anna og Lars har stået på store scener men føler sig egentlig allerbedst tilpas, når det hele bliver intimt og nærværende. Det opstod da de for første gang delte scene i 2018 i et lille tætpakket lokale et sted udenfor København. Og det er lige præcis dén stemning, de vil forsøge at skabe, når de sammen står for det musikalske lydbillede på Spillestedet Stengade lørdag d. 2. november 2019.

Vigsøhttps://www.youtube.com/watch?v=3eXgkLs81Hw
Lars Virklihttps://www.youtube.com/watch?v=a-iDYF67OlI