Back to All Events

Amenra [BE] + support: E-L-R [CH] & Ylva [Au] // Få Billetter

De Belgiske ubestridte visionære af monokromatisk tunghed der er Amenra overtager Stengade til November og holder deres første masse på dansk jord i 5 år, siden Copenhell 2014. Deres rituelle optrædelser foretyller alle sanser og fører publikum ind i det mystiske rige, de kalder Church of Ra!

Billetsalget starter onsdag den 12 juni kl: 09:00 via følgende link:
http://bit.ly/2HUEUjR

Amenra:
Kontrasterne har altid været dybe og i hjertet af Amenras musik, lige siden de begyndte at ytre deres bønner og holde deres masser for næsten femten år siden. Tormenteret mørke har altid eksisteret sammen med lysende skønhed, tordenbelastninger, der straks efterfølges af skrøbelige, delikate subtiliteter. Sange, der virker til at opsluge alle i verden på en gang, føler sig pludselig som om de hvisker til dig inde i isolationen af din ensomme livmoder.

Bandets nyeste album 'Mass VI' som udkom i oktober 2017
blev optaget i de belgiske Ardenner, en region af tyk skov i den sydøstlige del af landet, hvor bandet blev sneet ind i en uge, og angiveligt spiste den samme suppe i otte dage streg. Der må har været noget i denne suppe for 'Mass VI' er en følelsesmæssig rutsjebane fra det allerførste sekund, indtil 'Diaken' pludselig afslutter i sin klimaks, som det sidste udånding af et udløbende liv.

Mere end noget andet album i Amenra's fortid fremhæves kontrasterne på en dybtgående måde. Den uhyggelige stilhed i de første par minutter af 'Children Of The Eye' annoncerer den kommende storm, og de ni eksplosive, katartiske minutter fra denne åbningssang holder i sig alle de utroligt uensartede følelser, som vi har forventet fra Amenra. Kolossale riffs ryster selve fundamentet for vort væsen, mens sanger Colin H. Van Eeckhout råber agoniserende. Når det er næsten for meget at bære, er der en spræng af lys, lyden af vreden aftager i korte træk, guitarerne brænder ikke for nogle sekunder, og Colin synger til os som i en vuggevise. Leveringen er helt anderledes, men intensiteten er den samme, sangen fortsætter sin uafbrudte vej, indtil alt fanger ild igen.

http://amenra-official.tumblr.com

E-L-R
E-L-R sprang frem fra de brændende hjerter af medlemmer
I.R. (ex-Sum of R) og S.M. i 2016 Bern, Schweiz. Kort derefter af fik de forstærkning i M.K.'s (Horace) slagtøjs styrke. Denne trio er bragt til dig som den vilde vind af en glødende nat. Frygt ikke at lukke øjnene og følg dem under bjergenes skygger, i mumlende floder og oldtids krat, suspenderet i en tåge af evig efterklang.
En farvestrålende aura af bundløse lyde, dybe droner og hypnotiske rytmer vil forføre din lemmer og knogler som solnedgangens kys.

https://e-l-r.bandcamp.com

YLVA
YLVA som kommer fra Melbourne, Australiens hovedstad af undergrundsmusik - skaber tålmodige, mørke og mystiske stykker af tung musik.

Den første halvdel af deres fantastiske debutalbum føles meget kondenseret, drevet af smerteligt lave riffs og smerteligt langsomme trommer. YLVA udtynder deres kompositioner i 2. halvdel af albummet ... og gør plads til skønheden i det mørke, tomme rum. Numre som den 13-minuters opus "The Fall" tager deres tid, indtil de når brydpunktet, det øjeblik, hvor den tidligere konstruerede massive sonisk bygning bryder sammen - et sammenbrud, der er forestående fra starten af sangen eller byggeprocessen, hvis det er.

Der er en umiskendelig fysisk kvalitet til YLVAs håndværk. Man må lade frekvenserne gøre deres arbejde for fuldt ud at forstå og blive rystet af kernen i dette band. “There is no wasted note, beat, tone, noise or vocal line, but there is also a beautiful level of restraint, both regarding how they write in levels of light and shade, but also in how one in the band ever seemed to overplay " - HEAVY MAG som opsummerede YLVA-live-oplevelsen: "All of this works to make those moments, the big fuck-off sledgehammer hits, feel all the more impactful".

http://ylva.bandcamp.com

Forsalg starter onsdag den 12 juni kl: 09:00!

Earlier Event: November 15
Death Machine + support: Eik Octobre
Later Event: November 29
Hante. [FR] + Sólveig Matthildur [IS]