Back to All Events

Hante. [FR] + Sólveig Matthildur [IS]


HANTE. (FR)
Bag Hante. står Hélène de Thoury der i løbet af karrieren har etableret sig solidt som en mangefacetteret sanger, musiker og producer. Hélène er desuden kendt fra duoen Minuit Machine og som kvinden bag det parisiske pladeselskab Synth Religion.

SÓLVEIG MATTHILDUR (IS)
Islandske Sólveig Matthildur skaber fejende smukke sange. Hendes lydverden dannes af sfærisk rumklang, solide beats og drømmende synthmelodier, der fusionerer ind i en varm tåge af lyd, med Sólveigs kraftfulde sangstemme svævende over.

Dør kl.20:00
Koncertstart: kl.21:00

Billetter i forsalg til 95 kr. (+ gebyr):
Resterende billetter sælges til 120 kr. i døren.

Hante. byder på et personligt univers af mørke og melankolske synthdrevne sange, på overfladen køligt og næsten filmisk, men leveret med masser af følelse og lidenskab. Synth wave når det er allerbedst. Musikken er rytmisk, minimalistisk og ren, og Hélènes mørke og intense vokal passer som hånd i handske til soloformatet.

Det seneste udspil "Fierce", som er det fjerde album i rækken, blev udgivet i januar 2019 via Metropolis Records.

www.facebook.com/hanteband
www.hante.bandcamp.com

SÓLVEIG MATTHILDUR (IS)
Sólveig Matthildur er kendt som keyboardist, komponist og backingvocalist i synth trioen Kælan Mikla. Hun har med kometfart skabt sig et navn på den internationale alternative musikscene, blandt andet i kraft af samarbejdet med Hante og Deb Demure fra Drab Majesty og efter omfattende tournér både solo og med Kælan Mikla som support for Drab Majesty og King Dude samt festivaloptrædener på Roadburn, Iceland Airwaves, Meltdown Festival og The Cures 40th Anniversary i Hyde Park, hvor Kælan Mikla var inviteret personligt af Robert Smith.

"Constantly in Love" er titlen på Sólveigs andet soloalbum, der dels er Dark Wave, del poetisk spoken word og del elektronisk downtempo. Albummet blev udsendt på Artoffact Records i april 2019.

www.facebook.com/solveigmatthildur
www.solveigmatthildur.bandcamp.com

Later Event: December 4
Okilly Dokilly [US]