Back to All Events

LYDMOR + support: Nurse UDSOLGT

Koncerten er udsolgt!
Lydmor, der udgav debuten, ‘A Pile Of Empty Tapes’, i 2012, og opfølgeren, ‘Y’, i 2015, har modtaget roser fra en række danske og internationale medier. Især hendes liveoptrædender har fået stor opmærksomhed. Lydmor formår nemlig at forme sit liveshow til en unik oplevelse for publikum, hvadenten koncerten foregår på et intimt spillested i København, på en pulserende natklub i São Paulo eller en stor international festival.
Til foråret 2019 spiller Lydmor på tre specielt udvalgte spillesteder i København, hvor Spillestedet Stengade er én af dem. Nurse er på som support.  

Bag Nurse gemmer sig Josefine Struckmann, en artist der i sin sange stiler efter omsorgens spirituelle frekvenser. Hun vil gerne nå ånden, høj på syntetiske elektrorytmer med melankolske efterklange, synger hun lyse popnumre der fortæller om svinspark, igennem sit skrøbelige, krøllede hjertet midt i en københavnsk undergrund. Genremæssigt bevæger musikken sig indenfor art-pop, alternative R’n’B, electro og soul.
Mere info: : https://www.facebook.com/nursetheuniverse/