Back to All Events

Farveblind [support: Sortlegeme]


// Farveblind

Farveblind blev hurtigt kendt i den danske undergrund for deres intense og energiske live-performance. Rygtet spredte sig hurtigt omkring den Aalborgensiske hårdtslående elektroniske duo og resulterede i shows på Roskilde Festival og hele fem koncerter på SPOT festival i 2017, hvor man afsluttede weekenden med et midnatsshow i Scandinavian Congress Center ved at løfte sløret for singlen ”Indima” feat. Sydafrikanske Khaya N9, som var fløjet ind til lejligheden. Det er et dogme for duoen at skabe netværk og kunstneriske samarbejder med kunstnere fra alle verdens hjørner, som for uden Khaya N9 fra Sydafrika også tæller Clea fra Australien, Paul Stephan fra Storbritanien og nu også den fremadstormende Paris-baserede rapper Killason, som er hovedpersonen på den nyeste single ”BAD”.

Dette dogme har åbnet dørene til udlandet, hvor Farveblind har brugt det meste af 2018 på at spille på anerkendte showcases som MENT i Slovenien, Reeperbahn, By:larm, Prague Nouvelle, Europavox Wien, Ja Ja Ja i Berlin, Nordic Delight Amsterdam og sågar shows i både Kina og Thailand, og til januar står den på hele Europas branchefestival Eurosonic.

For at understrege seriøsiteten af dét, som den danske duo beskriver som “Farveblind 2.0”, har de teamet up med den legendariske producer & mixer Steve Dub. Steve skabte et navn for sig selv gennem den britiske undergrundsscene i 90’erne og har arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige kunstnere gennem de sidste 20 år. Blandt andet har Steve Dub arbejdet intenst og loyalt med artister som The Prodigy, The Chemical Brothers, Moby og New Order, hvilket har gjort, at han har kunne stå som afsender af seks nummer et albums i UK, ti millioner solgte albums samt modtaget tre Grammys. Samarbejdet er endt ud i en debut-EP, der udkommer Januar 2019. Derfor drager duoen nu på sin første Danmarkstour nogensinde!
____________________
Farveblind
Spillestedet Stengade
Fredag d. 22 marts
Entré: 85 kr.