Back to All Events

Louise Lemón [S] + Support: TBA

"Dark, Claustophobic and quite brilliant" - Ja Ja Ja, 
"Enchanting, mysterious and ethereal" - Pure Volume 
"Beautiful, seductive" - Impose Magazine.

Louise Lemón fører os ind i mørket med sin death gospel når hun giver en koncert til april! Når hun spiller live fremkalder hun en massiv og skæbnesvangen lyd med kraftige og soul-esque vokaler. 

Louise Lemón:
Efter det kritikerroste debutalbum 'Purge', som blev udgivet i begyndelsen af 2018 er Louise Lemon tilbage med sin nye single "Not Enough", der er taget fra det højt ventede nye album 'A Broken Heart Is An Open Heart' som netop bliver udgivet i marts 2019. Ikke længe efter det drager hun og bandet ud på en kort europæisk turné, der vil tage dem til den prestigefyldte Roadburn Festival i Tilburg, Holland, men på vej derhen stopper de lige forbi Stengade først og giver en koncert.

Den forbløffende vokal fra den svenske death gospel kunstner får på den nye single opbakning fra fintunet klaver, gennemblødt med rumklangende slagtøj, som bygger til et klimaks med forvrængede guitarer og klaprende trommer. Hvis sangens tekst fortæller Louise: “Not Enough is a song about staying in a relationship that you know already ended. When you’re in something so destructive but still just can’t let go.”

Lemón har eksperimenteret med instrumentering og produktion siden hendes sidste hele album, som har forynget hendes udtryk på det nye album. Hun har ladet indflydelse fra 60'ernes og 70'ernes psych rock og soul, inspirere hendes sangskrivning og lykkes med at kanalisere den varme følelse af, for eksempel Fleetwood Mac.

Pladen blev optaget live i studiet og udelukkende på vintage mikrofoner og forstærkere for at skabe som organisk lyd som muligt. Den blev produceret og derefter mixet af Randall Dunn (Sunn O)) / Myrkur / Chelsea Wolfe) i København og New York.

Lemón om det nye album: 
“I wanted to make it this album both darker and brighter. We’ve used far cleaner sounds than ever before, concentrating on creating darkness in new ways. The songwriting has been very focused. I’ve evolved as a woman and with my writing I’ve explored new feelings, going further and deeper in to the ways I’ve felt and the situations life’s brought me to. It was such a blessing to be able to work with my band so closely, they are very much a part of the soundscape and we couldn’t be happier to have had Randall Dunn produce it.”

http://www.louiselemonmusic.com

+ support TBA

Entré: 110 kr i forsalg / 130 kr i døre!
Forsalg: http://bit.ly/2rrq2Ae

Later Event: April 13
Dør Nr. 13 + Support