Back to All Events

Copenhell Family Reunion (Feat. Bersærk, Deadnate, Shadowspawn)


Copenhell Family, Heavymetal.dk og Akki Concerts præsenterer:
COPENHELL FAMILY REUNION på Spillestedet Stengade!

Vi lover det bliver sprødt og noget vi alle kan strække nakken til!

Bersærk
Deadnate
Shadowspawn

''Hele idéen med The Copenhell Family taler nok lidt for sig selv; jeg har lavet denne side til Copenhell-folket! Mest af alt til de folk, som skal af sted for første gang og måske er alene og ikke kender nogen eller mangler nogen at følges med til COPENHELL. Men den er også åben for alle, som kan lide Copenhell - de har jo godt nok deres egen side, men den er ikke så nem at kommunikere indbyrdes på, og da jeg så fik et 'go' fra monsteret (COPENHELL) tog jeg det lige et par skridt videre med logo, egne T-shirts og The Copenhell Reunion den 11/02-17, hvor BÆST og LIVLØS kom og spillede op til dans for os i Familien, alt sammen i fællesskabets navn, og da jeg gerne ville have siden var anderledes end andre på Facebook, hvor vi jo her faktisk har mulighed for at mødes to gange om året, så man ikke bare sidder og skriver med nogen tværs over landet, som man aldrig kommer til at møde.''

Tak til vores sponsor Escobar.

Earlier Event: May 17
THE LOVE COFFIN + Support
Later Event: May 24
Napoleon Solo (SKA)