Back to All Events

CRYPTOPSY [CA] + INGESTED [UK] + DEMONICAL [S] + GLORYHOLE GUILLOTINE [US]


Vi er stolte over at byde de legendariske brutale teknikale og ny tænkende dødsmetallere i Cryptopsy velkomne når de lægger vejen forbi Stengade til maj sammen med Ingested, Demonical og Gloryhole Guillotine

Cryptopsy:
Indflydelsesrige ekstreme Cryptopsy er et metal band fra Montreal, Quebec, Canada. I over 20 år har de skulpteret og skubbet grænserne for deres metalgenre med udgivelser af syv studio plader (Blasphemy Made Flesh, None So Vile, Whisper Supremacy, And Then You’ll Beg, Once Was Not, The Unspoken King og CRYPTOPSY) , et live album (None So Live), et best of (The Best of Us Bleed) og tre EP'er (Ungentle Exhumation, The Book of Suffering Tome I-II). Efter at har været på pladeselskab hele deres karriere besluttede Cryptopsy i 2012 at drop det og blive uafhængige. Understøttet af deres fans, har Cryptopsy distribueret og solgt tusindvis af plader hele kloden over og fået mulighed for at turnere fra Japan, Vest- og Østeuropa, Storbritannien, Sydamerika, Skandinavien til Canada.

I 2015, i stedet for et helt album, udgav Cryptopsy den første del 'Tome I' af en serie af EP'er med titlen 'The Book Of Suffering'. Anden del af serien 'Tome II' udkom den 26 oktober 2018.

"Whilst they have been around for some years and have a significant back catalogue, their relevance and importance is as high as ever. The tightness, quality and extreme levels that this band creates is something special to experience and at this rate they will continue to be one of the most important brutal bands for many years to come." - RocknLoad Mag.

Efter at have turneret nådesløst over hele jorden med bands som Dimmu Borgir, Vader, Suffocation, Candiria, Six Feet Under, Poison The Well, Nasum og Nile blandt andre bands samt mange festival optrædener, her i blandt flere gange på Wacken Open Air, er Cryptopsy anerkendt som en af de mest magtfulde live-performers inden for deres genre, noget vi glæder os til at opleve selv på Stengade. 

www.cryptopsy.ca 
www.facebook.com/CryptopsyMetal

Demonical:
Demonical blev skabt i marts 2006 af tidligere Centinex-medlemmer Johan Jansson (guitarer og vokaler), Martin Schulman (bas) og Ronnie Bergerståhl (trommer) med en mission om at vende tilbage til dødsmetalens rødder og levere en ren dosis mørke og brutalitet.

Den første lyd overfald, et fire nummer promo-angreb med titlen 'Bloodspell Divine' blev optaget på Necromorbus Studios samme år. I november 2006 tilføjede Demonical vokalisten Ludvig Engellau til line-uppet og underskrev en verdensomspændende multialbum-aftale med det tyske label Cyclone Empire. Bandets første fulde album, "Servants Of The Unlight", blev udgivet i april samme år. 
Siden da har bandet gået i gennem flere udskiftninger af bandmedlemmer men dog altid kørt videre og har nu udgivet yderlige 5 studio albums (Hellsworn, Death Infernal, Darkness Unbound, Black Flesh Redemption og Chaos Manifesto). Det nyeste fra 'Chaos Manifesto' fra 2018 blev optaget sammen med den prisvindende svenske producent Karl Daniel Lidén. 
Et album som HEAVYMETAL.DK gav 9 skulls ud af 10. (Læs anmeldelsen her: https://heavymetal.dk/anmeldelse/demonical-chaos-manifesto)

Gennem årene har Demonical spillet flere hundrede shows over hele Europa, Nordamerika og Rusland. Både som headliners og support har de spillet tonsvis af festivaler, de store og de små hvor de altid leverer høj kvalitet brutalitet af fineste art.

www.demonical.net
www.youtube.com/user/demonicalofficial

Entré: 155 kr i forsalg / 180 kr i døre!
Forsalg: http://bit.ly/2qZd1xH