Back to All Events

Propdenoppop-Klop: epo-555, Death Tothe & The Mopeds [S]


Propdenoppop-Klop med epo-555, Death Tothe og The Mopeds (S)

Den legendariske indie-rock klub fra 90'erne genopstår for en aften i forbindelse med Crunchy Frogs 25 års jubilæum. En ægte re-vival som også vækker 3 centrale bands fra Crunchy og kloppens historie til live. I sandhed en helt unik aften, som du ikke vil gå glip af. 

epo-555 begejstrede anmeldere og indie-publikum i midt 00'erne med deres to albums Dexter Fox og Mafia. Medlemmerne har senere slået deres folder i ONBC, Helsinki Poetry, m.fl. epo-555 gendannes for en aften og byder dig på deres særegne mix af elektronika, shoegaze, skønne melodier og tekster om politik, krig og videnskab.

Death Tothe (senere Tothe International) var medstiftere af Propdenoppop-klop tilbage i starten af 90erne. Bandet, der insisterede på eksperimenter i selve musikken og i alle koncerter, var inspiratorer for bands som Düreforsög og Murmur (senere Speaker Bite Me), og har stadig et dedikeret kult-publikum, som vil glæde sig til denne koncert. Blandt DTs medlemmer findes i øvrigt to af Crunchy Frogs grundlæggere.

The Mopeds (S) er et af Crunchy Frogs svenske islæt, og en central del af det frodige musikalske miljø omkring Tambourine og Gula Studio, og bands som Eggstone, The Cardigans og bob hund. De udgav to albums på Crunchy Frog og blev også en indie-darling i det københavnske musikmiljø. Vi glæder os til at høre deres skæve indie-pop endnu engang.


Billetpris: Forsalg: 125 kr. / I døren: 125 kr.

Earlier Event: June 2
RMC præsenterer på Stengade
Later Event: September 6
Aphyxion + support: Hearteater