Back to All Events

Vinterjazz: IKI + SMAG PÅ DIG SELV


Den anmelderroste og DMA-vindende vokalgruppe IKI giver koncert på Spillestedet Stengade under dette års Vinterjazz Festival!
Denne aften vil du også ku opleve noget helt andet når Smag På Dig Selv fyrer op i scenen med deres fusion af jazz, swing, balkan, drum n' bass og akustisk techno.

IKI: THE ORACLE EXPERIENCE:
IKI består af fem kvinder fra Norge, Finland og Danmark. Sammen arbejder de med deres vokaler som bærende instrumenter og improvisationen som kunstnerisk redskab. Ved brug af maskiner og pedaler manipulerer de deres egne stemmer live på scenen. Musikken, som opstår i et dragende herognuøjeblik sammen med
publikum, spænder over trancelignende soundscapes til ulmende avantgarde beats og strukturer.

ORACLE’s visuelle verden er bygget op omkring masker designet af den fremadstormende Londonbaserede maskemager Damselfrau (som også har lavet designs til bl.a. Björk og Beyonce). Med maskerne understreger de fem kvinder det smukke, mystiske og tribale element i deres musik.
Albummet ORACLE, som udkom i 2018 er produceret af den danske lydkunstner Mike Sheridan.

IKI har eksisteret siden 2010, og har turneret i det meste af Europa. De har udgivet albummene "IKI" i 2011, "LAVA" i 2014, EP'en "DEW" i 2016, ”ORACLE” i 2018 og EP ”ORACLE LIVE” i 2019.

www.ikivocal.comwww.facebook.com/ikivocalwww.instagram.com/ikivocal

Lineup:
Guro Tveitnes (NO)
Johanna Sulkunen (FIN)
Randi Pontoppidan (DK)
Jullie Hjetland (DK/NO)
Kamilla Kovacs (DK/HU)

SmagPåDigSelv - SPDS
Med SMAG PÅ DIG SELV er der dømt larm fra trioen som er en brandvarm opsigt lige fra Københavns undergrund, der består af to horn og slagtøj som sparker gang i en træskofest.

Drengene er berygtet for deres balstyriske live-shows og genreophævende fusion af alt fra jazz, swing og punk til drum'n'bass og akustisk techno - en opskrift, som de det sidste år har krydret adskillige scener med i både Danmark og Rusland.


Koncerten er en del af den landsdækkende festival Vinterjazz. I år fejrer festivalen 20-års jubilæum og finder sted fra d. 6-29. februar 2020. Følg med i programmet på www.jazz.dk.

Døre: 20
Show: 21

Entré: 100 kr (inkl gebyr) / 120 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2rxHW8j