Back to All Events

Show Cancelled // Truckfighters [S] 'performing Gravity X' + Support: ELDEN [S]

OBS! Attention!
// Som følge af Statsministerens opfordring, og sundheds myndighedernes klare sprog angående covid-19 er alle koncerter på Stengade for de næste to uger aflyst, det inkluderer koncerten med Truckfighters d.12/3. Alle billetholdere vil blive kontaktet så hurtigt som muligt med mere information.

English:
ALL shows at Stengade are cancelled as of today for the next two weeks, including Truckfighters, Thursday 12/3, due to the new covid-19 instructions from the danish government.
We will contact all ticket holders as soon as possible with further information //



Fuzzkongerne i Truckfighters tager os med på en "desert cruise" når de gæster Spillestedet Stengade med 2005 klassikeren 'Gravity X' på agendaen.

Truckfighters....vender tilbage

Du kan ikke flygte fra det, du er.

Svaret kan være så simpelt som det.

Efter næsten to år væk fra scenen vendte bandet tilbage i anden halvdel af 2019 med starten på en verdensturné som fejrer deres første album 'Gravity X'. Oprindeligt udgivet 2005 i Europa (2006 USA), så denne genre klassiker fylder 15 år i 2020. De tog hul på festen i 2019 med udvalgte shows i Nordamerika og en stor europæisk turné. Resten af verden følger efter i 2020-2021.

Denne gang er der ikke planer for mere, hvad der sker sker. Der er kun så meget, du kan kontrollere i livet.

Hvis der nogensinde var nogen tvivl, har denne pause vist bandmedlemmerne, hvem de virkelig er. Med ambitionen om at spille tilstrækkelige shows til at tilfredsstille deres indre trang uden at miste motivationen, er det sikkert at sige, at turnéer vil være mindre hyppig end bandets mest intense år. Lige så sikkert som det er at sige, at koncerterne vil være bedre end nogensinde og som altid med et brag af en "fuzzy" lyd!

http://www.truckfighters.com/

+ Support: Elden:
Elden tror på kraften i heavy metal-riffs, melodiske chorus og en helt uforlignelig headbanging oplivelse. Bandet blev dannet i 2012 i Karlstad, Sverige, og begyndte at skrive sange, der var påvirket af kunstnere som Mastodon, Baroness, The Sword samt klassiske bands fra 70'erne og 80'erne. De indspillede og udgav deres første demo et år senere og optrådte regelmæssigt på lokale spillesteder. I 2015 udgav Elden deres første EP og begyndte at turnere hele Sverige.

Efter at have opbygget et lille fanskare af både lokale og internationale fans begyndte bandet at udvikle deres lyd, tage deres sangskrivning i en interessant retning - endnu tungere riffs, mere markante vokal og en mere imponerende produktion. Debut albummet “Death and Fear" ramte hylderne i november 2016 og fik fantastiske anmeldelser.

Efter at have turneret Sverige for at støtte det seneste album, kiggede Elden ud efter at optræde uden for deres hjem.
I sommeren 2018 fik bandet muligheden for at støtte Stoned Jesus i Zagreb, Kroatien. Dette ville være båndets største show til dato, og reaktionen kunne ikke have været bedre.

Fremtiden er meget spændende for fans af Elden. Efter at være samlet op af den kritikerroste label Fuzzorama Records, udgav Elden deres nye album “Nostromo” den 24. januar 2020. Inspireret af det kolde mørke der er tid og rum, er disse sange langt de bedste bandet har skrevet.

https://eldenband.bandcamp.com/
-------------------------------------------------------------------------------------------
Entré: 210 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 230 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2G4HAtl

fullSize.jpg