Back to All Events

Show Cancelled // Kontravoid [CA] + Buzz Kull [AU] Support: Albert Severin + DJ Brain live dj set

OBS! Attention!
// Som følge af Statsministerens opfordring, og sundheds myndighedernes klare sprog angående covid-19 er alle koncerter på Stengade indtil april aflyst, det inkluderer koncerten d.14/3. Alle billetholdere vil blive kontaktet så hurtigt som muligt med mere information.

English:
ALL shows at Stengade are cancelled until april, including the 14/3, due to the new covid-19 instructions from the danish government.
We will contact all ticket holders as soon as possible with further information //


Mød to af de mest toneangivende nye kunstnere på den europæiske klubscene. Det bliver både tungt og dansabelt når Kontravoid og Buzz Kull indtager huset.

Med deres mørke, elektroniske produktioner har Kontravoid og Buzz Kull på hver deres måde været med til at revitalisere klubscenen, når de med sikker hånd blander techno beats, EBM, Synth og Minimal Wave. Det er hårdtslående, høj-energi musik med solide beats, iørefaldende melodier – og selvfølgelig masser af tung bas.

Billetter til 110 kr. (+ gebyr):

https://tikkio.com/tickets/13562-buzz-kull-au-kontravoid-ca

Resterende billetter sælges i døren til 125 kr.

Kontravoid
Kontravoid alias canadiske Cameron Findlay er musiker, trommeslager, komponist og producer, nu med base i Berlin.

Findley har netop udgivet Too Deep, det andet Kontravoid album på det velanskrevne Fleisch pladeselskab. Pladen er en knivskap koncentration af den karakteristiske, næsten filmiske lyd, der kendetegner og definerer Kontravoid. Forvrænget percussion og kølige synths fører publikum gennem temaer som isolation og besættelse, et ensomt roadtrip langt ind i psykens mørkere dele. Findlays foruroligende lydlandskaber er spændende og varierede, men altid ledsaget af den ildevarslende, growlende vokal fra en mystisk, maskeret mand.

Kontravoid har turneret Nordamerika, Europa og Storbritannien tyndt med bands som Boy Harsher, Drab Majesty, Zanias, Schwefelgelb, Hide samt flere andre kunstnere. Cameron Findlay er desuden ikke et uprøvet navn på undergrundsscenen, da han har spillet trommer for både Crystal Castles og Tr/st.

KONTRAVOID:
https://kontravoid.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/kontravoid/

Buzz Kull
Bag Buzz Kull står australske Marc Dwyer, hvis produktion bedst beskrives som en storladen cinematisk blanding af Industrial, Dark Wave, Minimal Synth og Post Punk. Buzz Kull mestrer som ingen anden at skabe klub bangers, der elegant kombinerer noget grovy og retro med iskolde synthesizere og tung, dansevenlig persussion.

Kun 18 måneder efter udgivelsen af debutalbummet Chroma i 2017 er Buzz Kull tilbage med sit andet album New Kind Of Cross. Albummet er i høj grad baseret på den hurtige forandring og nervøse spænding, der er på spil i Dwyers eget liv, ved at tilbringe en god del af hvert år i en ny by hver aften.

BUZZ KULL:
https://buzzkull.bandcamp.com
https://www.facebook.com/buzzkull/