Back to All Events

Sort Høst Festival // CANCELED


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Velkommen til endags Sort Høst fest.

Frosten ligger tungt over landet, men indendørs byder Elverpigen op til dans. Mørket sænker sig når dørene åbner til Sort Høst - glæd dig til en festival med dyster lyd, høststemning og dunkle ritualer, når Stengade inviterer til Sort Høst. Aftenen byder på Post Punk, Terror Pop og mere vi fortæller om senere.

Ploho:
Med base i Novosibirsk, Sibirien, Rusland, er Ploho en af ​​de mest fremtrædende leverandører af en "ny bølge af russisk musik", der afspejler sit hjemland i form af en kold, vemodig rockstil.

Sort Mono:
Sort Mono er det første og eneste danske terrorpop-gruppe.
Bandet blev dannet i 2017, på baggrund af sangskriver Simon Heggums sange og tekster. Hurtigt blev en visuel og konceptuel klangverden bygget op om de dybsorte popsange med særegen lyrik, der peger tilbage til dansk lyriks tidligste navne og samtidig peger ind i tidens omskiftelige poptradition. Hele tiden med en bidsk insisteren på at stryge lytteren mod hårene. Teksterne søger efter de dystre sider af det danske samfund. Dette opsummeres i
det kulsorte dannebrog, der pryder bandets visuelle side.

Bandet tæller medlemmer fra yderkanten af dansk undergrund, der har arbejdet i så forskellige felter som synthwave, støjrock, lo-fi og coversange. Sammen er Sort Mono og musikken, som gruppen
selv har døbt terrorpop, en håndgranat i dansk pop. Sådan startede
gruppen, selvom den nu er tættere på poppens bankende hjerte end den nogensinde har været.

I den forbindelse lover trioen energisk, elektronisk terror pop med tikkende beats, stikkende synths og en eksperimenterende støjguitar, kombineret med frontfigur Dorte Engelbrechtsens kraftfulde stemme.

+ TBA
-------------------
Entré: 130 kr (inkl. gebyr) i forsalg / 150 kr i døren!
Forsalg: https://bit.ly/2YybOls

Earlier Event: January 19
Henge [UK] // CANCELED
Later Event: February 12
The KVB [UK] // Canceled