Back to All Events

A Night With Pharfar - Feat. Kaka + Runny Money + Ung Tjerkel


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Snart 10 år efter udgivelsen af Pharfars dobbelt platin hit “La Mig Rulle Dig”, er han lige straks ude med en energifyldt opfølger kaldet “Flyt Ind". Den udkommer i september på Møntn Records, og du kan desuden se frem til, at en sprød video til nummeret lander samme dag, så sæt i kalenderen! Der er blevet udgivet singler fra albummet løbende, siden februar og det hele kulminerer med en række live shows i efteråret. Denne aften kommer der tre særlige gæster med Pharfar, Kaka + Runny + Ung Tjerkel.

Pharfar:
Pharfar er dansk reggae og dancehalls ubestridte godfather. Trods mange år i det musikalske game, er det alligevel først nyligt at genrepioneren udsendte karrierens første fuldlængdeudspil som solist, Pharfar er sjældent aktiv og produktiv!

Tallene taler for sig selv. Sammenlagt har Pharfars musik i diverse konstellationer rundet i omegnen af imponerende 150 millioner streams! Men han er ikke typen der læner sig tilbage og hviler på laurbærene. Som ”Ydmyg” titlen på hans album antyder, er Pharfar trods sine imponerende meritter meget jordbunden i forhold til den massive succes, han
med årene har opnået.

Pharfar fortæller;
“Jeg er både er ydmyg og taknemmelig over alt jeg har opnået med min musik, men samtidig er jeg ikke typen, der lefler for nogen eller noget. Jeg har aldrig været god til at gå andres vej. Jeg går min egen. Det er sådan jeg oftest har opnået succes”.

Bag det kunstneriske alias Pharfar gemmer sig den musikalske multikunstner Søren Schou. Han har via musikalsk dygtighed, benhårdt arbejde og en løbende evne til at udvikle sit udtryk, etableret sig som en af kongerigets mest succesfulde og respekterede producere. Navnlig på den danske reggae- og dancehallscene, hvor Pharfar fra starten har været en central figur i forhold til at introducere den jamaikanske lyd herhjemme.

Pharfar er en sand foregangsmand på scenen. Han dyrkede sin kærlighed til reggae- og dancehallmusikken længe inden den blev hvermandseje her i Danmark - men da den så endelig brød igennem, stod Pharfar i centrum- først som medlem af succestrioen Bikstok
Røgsystem, siden som producer og sparringspartner for nogle af scenens mest fremtrædende danske navne som Natasja, Wafande, Kaka og Shaka Loveless. Derudover kan Pharfar også skrive musikalske samarbejder med jamaicanske reggaelegender som
Horace Andy, John Holt, Max Romeo og Mykal Rose på CV’et.

Gennem årene han han haft fingrene i utallige multiplatinsælgende album og hitsingler, vundet prestigefyldte musikpriser og høstet hæder i massevis, boltret sig som medlem af dub-projektet Djosos Krost, humoristiske projekter som Nik & Ras, dansktopgruppen

Humørekspressen og som den ene halvdel af producerduoen Donkey Sound sammen med Fresh-I. Pharfar har sågar sammen med Wafande og Anders Keilgaard modtaget en Robert-statuette for ‘Årets Originale Sang’, gennem sine bidrag til Iqbal filmene.

Som solist har Pharfar haft flere hits men nævneværdigt tredobbelt platin-singlen ‘La’ Mig Rulle Dig’, der blandt andet også blev P3s Uundgåelige.

Kaka:
Dansk rapper og dancehall artist - kendt under navnene KAKA eller BIGG KAKA.

Kaka er bedst kendt for sit lynhurtige maskingeværs-flow, - eller som Politiken skrev det "Den skarpeste dancehall tunge". Det gør sig bl.a gældende i hit numrene "Giv mig et Smil" - "Reggaejam" og "Dansk dancehall" ,- de to sidst nævnte udkom på hans debut ep KAKA EP.

Men også de mere dybe tekster mestrer den dansk tanzanianske kunstner, som det især kan høres på hans nummer "En Sidste Sang", der blev P3's uundgåelige, og sikrede Kaka en guldplade.

Han har spillet på næsten samtlige af de store scener og festivaler i Danmark, med bl.a sit reggae hold, DonkeySound!
Kakas energi på en scene er unik og sprudlende, og smilet smittende!
Man forlader aldrig en koncert med Kaka, uden at man er helt høj på livet.

https://www.facebook.com/Biggkaka.official

Runny:
Runny er navnet på en ung artist, der med sin fremragende vokal, kan spytte rim og flows der matcher alle grupper.
Rejsen startede i et lille hjemmestudie i Albertslund, hvor han er født og opvokset. Som kun 20 årig har han nu fundet sin helt egen lyd, med inspiration fra kunstnere som Kanye West, Travis Scott & Young Thug. Den lyd er han klar til at dele med verden.
"Bad" er en stærk Pop/Rap ballade, der handler om at gøre noget forkert, for sin egen nydelse. En følelse mange kan relatere til. I samarbejde har Pharfar, Benz & Runny formået at skabe et nemt og kraftfuldt lydunivers, som ikke behøver nogen introduktion.

Ung Tjerkel:
Ved du, hvordan det er at være ung?

Ung Tjerkel rapper over både bløde toner og tunge beats om det at leve det helt unge liv med damp i hoved og røv. I hans hverdag er der både fart på, men den kan også stå helt stille. Han sætter ord på sine følelser i alle slags humør, men er for det meste egentlig bare en glad ung fyr fra Sorø
------------------------
Entré: 150 kr (inkl. gebyr) i online salg / 170 kr i døren!