Back to All Events

Odd Loop - Single + Video releasekoncert [Support: Reveal Party + Kampfisk] // Udsolgt

  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Odd Loop udgav i sommeren 2021 deres debutalbum af samme navn, og nu er de klar til at følge op med et utæmmet og energisk sophomore udtryk. Singlen “Movies, Vending Machines” ft. Reveal Party fejres med tilhørende musikvideo og releasekoncert på Stengade.

Med inspiration fra progressiv rocks skæve taktarter og analoge elektroniske elementer fortæller Odd Loop historier om livet fra et repetitivt synspunkt: Musikken forener os med tiden - og med hinanden - i og med at alt der er sket før, vil ske igen.

Tekster formidles med nonchalant-melodisk og riffbaseret alternativ rock der både rører følelsen af Vulfpeck, Radiohead og Wolf Alice.

Den melodisk-melankolske debutplade, Odd Loop, opfølges med en provokerende og energisk single om de turbulente teenage-år. MVM Handler om at lade ungdommens raseri løbe frit, uden at sige undskyld.

Den tilhørende musikvideo er instrueret af det kreative makkerpar Andreas Grønnebæk og Christian Skylv. Grønnebæk trækker inspiration fra avant-garde horror samt fransk absurdisme, og nu angriber han velkendte teenage-motiver med sin egen unikke linse.

REVEAL PARTY:
Emily Holm Nyhuus, der er kvinden bag navnet Reveal Party, skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og høstede roser af både danske og internationale medier.

Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer.

I 2022 udgiver hun en EP-trilogi med den samlede titel ‘You’re My Favorite Person’.

KAMPFISK:
6 Sindsforvirrede lyd-druider fandt i 2021 sammen og dannede bandet Kampfisk. Gruppens kombination af soveværelses-guitarister og klassisk trænede musikere har resulteret i et alsidigt projekt. Her bliver jazz-parfumeret post-punk fusioneret med
nytænkende eksperimentelt støjende rock.

Kampfisk har tidligere spillet på alt fra ungdomsfestivaller i provinsen til kirker i nedlagte psykiatriske hospitaler. Derudover har de med beruset, frygtløs og kærlig manér indspillet live-pladen "Live fra Drypstenshulen". Nu giver de en ligeledes unik og energisk koncertoplevelse, når de åbner for Odd Loop på Spillestedet Stengade.

-----------------------------------
Entré: 80 kr!
Forsalg: https://bit.ly/3E0MR2n