Back to All Events

AUFORI + Support: Bjørg


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Navnet AUFORI er en sammentrækning af ordene ​eufori​, ​apori ​og aforisme​, og alle 3 ord er nøgleord til den musik, vi gerne vil skabe.

Eufori: ​Den stærke følelse af velvære og lykke

Apori: ​Rådvildheden og tvivlen

Aforisme:​ Det kortfattede, fyndige udtryk for en tanke

AUFORI's sange består af ærlig og skrøbelig poesi, og indeholder sproglige billeder og refleksioner.

Med vores musik vil vi skabe et rum hvor vi kan reflektere over verden, fremfor at bekymre os om den - det rum vil vi gerne invitere andre med ind i. Vi bruger klare elementer i vores musik, som gør det enkelt og velvalgt. Med vores sange og skriverier, kommer vi med vores bud på hvordan verden kan blive set.

"Det gør ondt, på den der måde, hvor det løber dig ned af ryggen med kuldegysninger, fordi stemme, klaverspil og guitarrytmer bare skaber den absolut mest perfekte lille bobbel af inderlighed, af nærvær og af ærlighed. Det er langt væk fra storladent i produktion, men i stedet småt og tæt på i lyden. Og det er fantastisk." - Augusta Misha Glahn-Abrahamsen, Projektleder hos Karrierekanonen. 2018

AUFORI opstod i 2016, hvor de spillede deres debut-koncert på UHØRT festival. Bandet har to mini-albums ude, samt en single som kom i 2021.

I efteråret 2022 udkom Sjæletag EP og er en 4-delt rejse ned på bunden af vores dybeste følelseshav. Her hvor relationerne til dem der står os aller nærmest, er det eneste til stede. Vi dykker ned og afsøger alle afkrogene i en tæt relation - op- og nedturene, rusen, sorgen - og sætter lyd på det brusende følelsesspektrum der opstår når vi mister en tæt relation, og skal prøve at gribe os selv igen.

https://www.facebook.com/AUFORImusik/
https://www.instagram.com/aufori/
https://open.spotify.com/artist/2yAzTbsX30WKUFmCfWiaIT?si=SqY6CsZGSSiccMum6VVOrw

+ Support: Bjørg:
I et kærligt og organisk univers synger Bjørg Najaaraq om sammensmeltningen af lys og mørke og de nuancerede farver derimellem. Sangene bliver båret af hendes varme, nærværende vokal, der vikler sig ind i en lyd af alternativ pop og nordiske toner.
———————————————————————————————-
Entry: 125 kr (limited amount early bird ticket on offer until 12pm on 28th of February) / 150 kr in normal pre-sale / 170 kr at the door!
Tickets: https://bit.ly/3Ov8rmc