Back to All Events

Aland Z


  • Spillestedet Stengade 18 Stengade København, 2200 Denmark (map)

Aland Z skaber et musikalsk univers til de misforståede gennem bragende popsange!

Aland Z:
Aland Z er hypermoderne, nytænkende og unik i pop genren, når han blander 00’ernes flamboyante lyd med hans kurdiske rødders toner. Med sin originalitet omfavner Aland Z et bredt felt af lyttere og baner vejen for en ny måde at være pop artist på. Temaerne i hans tekster tager udgangspunkt i den lange vej han har gået for at få lov at være sig selv - herunder findes elementer af ensomhed, eksklusion og diskrimination. Og netop det gør Aland Z op med, ved at skabe et musikalsk univers med plads til alle.

I 2020 udgav Aland Z sin debut single ‘Shells’ som fik over 1.3 million streams på Spotify, hvilket medførte en stor opmærksomhed på den spirende artist. Siden da har Aland Z brugt alle døgnets timer på musikken, gennem sit forløb på den prestigefyldte skole Danish Songwriting Academy samt i studiet med hans producere som blandt andet består af Brandon Beal og Mikkel Broch-Lips. Han har perfektioneret sit liveshow gennem diverse optrædener på blandt andet Uhørt
Festival, ORAs AuditionDays, DPAs kegleaften 2022, RUST, og Villa Kultur. I sommeren 2023 tog Aland Z på tour som korsanger for Drew Sycamore og ser nu frem til en sommer 2024 hvor han skal synge kor for Malte Ebert.

Med nye stærke sange i baghånden er Aland Z klar til endnu engang at byde velkommen ind i hans legende, energiske og performative musik.

https://open.spotify.com/artist/5ac27Tra29pdLsxOZRddjm?si=2GTh2DRqSHGSDwmZlVpUcQ
https://www.facebook.com/alandzmusic/

+ Support: TBA
————————————————————————————————————————————————-
Entry: 80 kr (limited amount early bird ticket on sale until 6th of june / 110 kr in pre-sale / 125 kr at the door! 
Tickets: https://bit.ly/4dFfFPn