Back to All Events

The Boy That Got Away


Get your Tickets (110kr / 130 dkr. i døren)
Follow Facebook event

THE BOY THAT GOT AWAY MOON SICK TOUR
Vi er glade for at byde The Boy That Got Away i samarbejde med 3RD TSUNAMI AGENCY ind på Stengade til oktober hvor de følger op på sidste års succesrige turné som blandt andet bød på udsolgt koncert på Beta. 

The Boy That Got Away:
The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed. Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front. 

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy. Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne. I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour. 

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road” udkommet. Det nyeste album Moon Sick udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13-dato efterårs tour rundt i hele landet

"Jeg glæder mig meget til at høre mere til The Boy That Got Away. Der er en sound, en attitude, en suveræn melodisk sans og ikke mindst en masse energi."
- Tim Christensen

"Med en eksplosion af Rock ’n’ Roll, blæste The Boy That Got Away taget af HeadQuarters!"
- Søs Ladefoged, Overspring.dk

"The Boy That Got Away er kommet for at bringe 90’ernes danske grungelyd tilbage i æteren. De leverede i år en af de mest energiske, kraftfulde og fejlfri koncerter, da de rev P3 Teltet på Smukfest ned til grunden. Med en attitude, der ikke var til at skyde igennem, formåede trioen at gøre resten af festivalens rockprogram til skamme på fantastisk imponerende vis."
- Theis Jehl, Bands Of Tomorrow

Support TBC