Back to All Events

Far From Alaska [BR] - Dot Legacy [FR] - Pudsige Herrer


Get your Tickets (110 dkr (inkl. gebyr) / 130 dkr i døren)
Follow Facebook event

Vi er glade for at kunne præsentere et af Brasiliens største nye rock band for jer på deres allerførste europæiske tour. De har taget sine venner og samarbejdspartnere i det franske rock band Dot Legacy med, som vi havde fornøjelsen af at har på besøg sidste oktober, desuden har vi inviteret de herre fede Pudsige Herrer fra Århus som har for nyligt spillet sig til finalen til Wacken Metal Battle i Danmark som bliver afholdt 26 maj, så der er lagt op til et brag! 

Far From Alaska:
Tunge riffs, kvindelige vokal, skøre synths og sangtekster på engelsk var engang meget usandsynligt at lykkes i landet af "Girl from Ipanema". 
Trods det har Far From Alaska spillet alle af Brasiliens mest berømte spillesteder og nær alle store arrangementer rundt om i landet, herunder festivaler som Lollapalooza Brasil, Maximus Festival og Porão Do Rock som udvidede deres profil og fik dem til at betragtes som et af hovednavnene i dette nye brasilianske musik æra.

Man kunne argumentere for, at det er en masse kilometertal og milepæle for et band på kun sit femte år, og man ville har korrekt, men deres unikke karakter er også udvidet til eventyr i udlandet. Bandet tog sine første skridt mod international anerkendelse i 2016 som den primære brasilianske kunstner på SXSW Music Festival i Austin Texas. I juni 2016 optrådte bandet som hovednavn på hovedscenen på 50 års udgaven af MIDEM i Cannes, Frankrig, og blev hædret med prisen "We are the future", der anerkender dem som det års gennembruds kunstner ved MIDEM Awards. De blev udvalgt fra mere end 500 kunstnere fra hele verden over og citeret af Forbes Magazine som "a must see" koncert til MIDEM. Succesen af MIDEM optrædelsen gjorde den franske afdeling af Live Nation opmærksom på bandet, som førte til en invitation til at spille på hovedscenen til 2017 udgaven af Download Festival France i Paris, som fandt sted den 10. juni. Deres præstationer modtog meget gode anmeldelser af Huffington Post, den franske avis Le Figaro og fik den maksimale fem stjerner af Kerrang Magazine.

De har udgivet to studio albums. 'modeHuman' og 'Unlikely'. 'modeHuman' blev valgt som et af de ti bedste albums i 2014 af Rolling Stone Magazine Brazil og af mange andre brasilianske magasiner.
"Unlikely" blev udgivet i august 2017, albummet var produceret og optaget af Sylvia Massy (Red Hot Chili Peppers, System Of A Down, Tool, Johnny Cash osv.) 
I hendes eget studio i Ashland, Oregon (USA) og fik fremragende anmeldelser af medierne, ikke en meget sandsynlig konsekvens af det berømt svære opfølgere der er album nr. to.

Optagelsen af dette andet album i udlandet er en del af den nuværende Far From Alaska første usandsynlige, nu forestående plan om at udvide deres karriere til den internationale scene en gang for alle.

http://www.farfromalaska.com/

DOT LEGACY:
Ingen kunne forestille sig, at en engelsk syngende rock kvartett fra Paris kunne turnere verden og komme ud af dens undergrundsscene. Ledt af Emmy-pris vinderen, producent og sanger Damien Quintard, trives bandet på sit mål, at være forbindelsen mellem The Beastie Boys, Pink Floyd og Queens Of The Stone Age.

Deres første to album blev rost af anmeldere og deres første europæiske tour satte starten på bandets karriere i 2014. På kun tre år var bandet afsted til fem europæiske ture og to sydamerikanske ture hvor de blandt andet har delt scener med Truckfighters
Efter at have udgivet de to første album på den tyske label
Setalight.Records, fangede bandet øjnene hos et af det største brasilianske pladeselsskaber Elemess. De besluttede så at udgive deres nyeste EP "STEREO" sammen.

I forbindelse med det var de på brasiliansk turné i 2017 hvor bandet fokuserede på festivaler og samarbejde med store brasilienske bands som Supercombo, Far From Alaska og Fresno. Med støtte fra Elemess og Ditto Music har Dot Legacy nu et komplet katalog for at udgive og sprede musik ud over 2018 og de sigter mod store festivaler og konferencer.

VICE: “ Dot Legacy produced a show worthy of Major Rock Festivals” 

MTV: “When Dot Legacy lands on the stage, everything shakes”

RollingStone: “The latest release of the French quartet Dot Legacy provides a song full of groove with a rocking start and a thunderous end! Great vocal and guitar arrangements!” 

http://www.dotlegacyband.com/
https://dotlegacy.bandcamp.com/music

Pudsige Herrer:
PUDSIGE HERRER flosser dine trommehinder med en lyd, der er grimmere end din mor og leverer en musikalsk molotovcocktail, der sparker dig i skrævet, sætter ild til dit hjerte og smelter din hjerne. Revolutionen er begyndt. Skal du med?  

PUDSIGE HERRER skråler på dansk – om alt det lort, vi danskere bliver tvangsfodret med. Men selv burhøns og tremmegrise kan drømme og længes efter noget bedre.  

Pudsige Herrer udgav deres første e.p. ”Syretesten” 1.1. 2018 som har fået en enormt god modtagelse i den danske rockpresse. Bl.a. har Anders Bøtter i Sort Søndag omtalt numrene som ”sindssygt gode”. 

Pressen skrev om ”Syretesten”, 2018: 
”Pudsige Herrer kommer til at vække opsigt i 2018.” 
--Blastbeast.dk  

”Killer tunes from some great musicians.” 
--Collegeradio.com 

Pressen skrev om første demo: 
”En anarkistisk og garage-punket fuckfinger til det pæne og korrekte.” -- GNR  

https://pudsigeherrer.bandcamp.com
 

Earlier Event: October 5
The Boy That Got Away
Later Event: October 11
Dvne [UK] - KAIJU [DK]