Back to All Events

Demon Head + support

>>STENGADE & 3RD TSUNAMI AGENCY PRÆSENTERER<< 

Forsalg: 80,- + gebyr
Dørsalg: evt. overskydende billetter sælges i døren. 

DEMON HEAD
Lange kolde vintre og få lysstrejf gav i 2012 liv til Demon Head i København. Lyden af gamle forstærkere, båndoptagelser og rå, dystre kræfter lagde grunden for de første toner der kom til live første gang i 2013.

Siden den spæde start er det hurtigt blevet til en håndfuld udgivelser på bånd og vinyl heriblandt den seneste fuldlængde Thunder on the Fields (The Sign Records). Bandet har spillet heftigt live de seneste år, og efter fem turnéer rundt i Europa på venues og festivaler, heriblandt Muskelrock, Metal Magic og Heavy Days i Doom Town, Void Fest og Kröckbackan samt et afsluttende 2017 show på Loppen (Sankt Hell Festival), går bandet i hi for at indspille nyt musik til og følger op på 7" udgivelsen "The Resistance"

I marts var der 3 danske shows op til en ny udgivelse i foråret og en længere tour i Europa i maj. Demon Head er mørke ryttere og bevæger sig lyrisk og konceptuelt omkring det mørke vi alle befinder os i. Mørket fortsætter til september. 

https://demonhead.bandcamp.com/

Earlier Event: September 15
Stengade's fødseldag // Firehouse
Later Event: September 21
Skammens Vogn x Stengade