Back to All Events

Draconian [Se] + Harakiri For The Sky [Au] + Sojourner [Nz/Se/It]

DRACONIAN og HARAKIRI FOR THE SKY tager på co-headlining Europa turné i starten af 2019, sammen med SOJOURNER som særlige gæster. I den anledning er vi meget stolte af at byde dem alle sammen velkomne hos os den 21 januar.

Draconian:
Draconian som blev grundlagt i 1994 i Säffle i Sverige har gradvist raffineret deres lyd af melodisk Death Metal med elementer fra Black Metal, der er blevet mere og mere tung og doomy over tid. Deres stildefinerende 2003 debut LP 'Where Lovers Mourn' var et velkomment alternativ til fans af klassiske doom-kunstnere som My Dying Bride og Paradise Lost.

I modsætning til mange af deres jævnaldrende har Draconian dog holdt fast i sin lyds oprindelse, især de kraftige growls af Anders Jakobsson, et af båndets definerende og mest unikke element, sammen med den nyligt tilføjede kvindelig vokal fra Heike Langhans og hendes følsomme sammenvævede melodier.

Draconian's sjette studioalbum 'SOVRAN' er ingen undtagelse og overbeviser straks lytteren med 'Beauty & the Beast'-esque vokal kontraster, slående accenter og truende stemninger. 'Sovran' indholder også en gæste optrædelse fra Daniel Änghede (Crippled Black Phoenix) på det hjemsøgte "Rivers Between Us"

http://www.draconian.se

Harakiri for the sky:
Formålet med Harakiri For The Sky, der blev grundlagt i 2011 i Wien, Østrig, har altid været at skabe en unik blanding af melankoli og aggression, vanvid og mening, indpakket i skiftevis maniske og milde sange, der broer sort metal og atmosfærisk post-rock. Bandet blev oprindeligt startet som et studieprojekt af tidligere Bifröst medlem M. S. sammen med vokalist / lyriker J. J., og er for nylig blevet udvidet til en live lineup. 

Med den lineup på plads tog Harakiri For The Sky derefter på vellykkede europæiske ture med blandt andet A Forest of Stars, Ellende, Fäulnis, Der Weg Einer Freiheit og Agrypnie blandt andre, der omfatter over 20 lande til dato. 2016 var et rigtig vellykket år for Harakiri for The Sky. 

Deres 3. album "III - Trauma" fik stor anerkendelse fra kritikere og publikum og en nominering for "Amadeus Austrian Music Award". I mellemtiden blev optagelserne til den fjerde plade "Arson" optaget i samarbejde med Kerim "Krimh" Lechner (Septic Flesh, tidligere live-trommeslager for Behemoth) på trommerne for første gang! 
Med udgivelsen af "Arson" den 16. februar 2018 kan Harakiri For The Sky kom til på scener over hele kloden stærkere end nogensinde.

https://artofpropaganda.bandcamp.com/album/arson

Sojourner:
Sojourner er et folk inspireret atmosfærisk sort metal band dannet i 2015 af to sangskrivere fra Dunedin, New Zealand og en vokalist fra Malmö, Sverige. Bandet underskrev en kontrakt med den legendariske italienske label 'Avantgarde Music' kort efter deres start og udgav deres debutalbum, 'Empires of Ash' til en yderst positiv modtagelse det følgende år. 

Dette blev efterfulgt af deres anden udgivelse, 'The Shadowed Road', i marts 2018 til en lige så god kritisk modtagelse. Kort efter albumets udgivelse optrådte bandet til deres debut live show som var et co-headlining slot med Saor på North of the Wall Pre-Show i Glasgow, Skotland, og spillede et godt modtaget andet show på Dark Troll Festival XI i Tyskland to uger senere.

Bandet headlinede så den anden af de tre dage af Yorkshire's Warhorns Festival i september 2018. Bandet som er internationalt med to sangskrivere og kernemusikere, der for tiden er baseret i Dundee, Skotland; vokalist i Malmö, Sverige; trommeslager i Bergamo, Italien; og bassist i Dunedin, New Zealand. 
Bandet er hårdt på arbejde på deres tredje album og er ivrige efter at spille i hele Europa og videre i 2019.

https://sojournermetal.bandcamp.com

Later Event: January 25
Long Island release