Back to All Events

Sally Dige [CA/DK] / Totem / Mouth Wound


Electro pop + Synth + Dark Wave + Post Punk

Spillestedet Stengade byder indenfor til en mørk aften med tre acts, der alle blander et meget personligt musikalsk udtryk med video visuals og andre kreative processer, og som har markeret sig i det alternative DIY musikmiljø.

Dør: kl.: 20:00

Billetter i forsalg til 70 kr.
Resterende billetter sælges i døren til 90 kr.

SALLY DIGE

Sally Dige er kendt for mørk, poetisk og dog samtidig enormt dansevenlig electro-pop, hun arbejder multidisciplinært med musik, DIY videoer, design og visuel kunst. Diges dybe og kommanderende stemme mixet med analoge, visuelle processer former et stærkt kunstnerisk udtryk, der ligger i grænselandet mellem aggression og skrøbelighed, gammelt og nyt.

Dansk-canadiske Sally Dige styrer og skaber hvert eneste del af sine projekter alene, og ser ikke sig selv blot som en soloartist, men nærmere en total-artist. Hendes andet album Holding On blev skabt i en periode med intens indre turmult, hvilket har resulteret i en samling fængende og stærke sange. Sange, der nok er skrevet til dansegulvet, men som kredser om emner som ensomhed, død og meningsløshed. Sally Diges musik svinger mellem en lyksalig uskyld og et tungt mørke.

På imponerende vis har Sally Dige kun brugt sin egen stemme og en enkelt synth til at skabe Holding On. På trods af den sparsomme produktion er sangene alt andet end minimalistiske.

Bandcamp:
https://sallydige.bandcamp.com/
Soundcloud:
https://soundcloud.com/sally-dige

TOTEM

Bag Totem står Christoffer Bagge, der nu går solo for første gang, efter at have turneret flittigt på alternative musikfestivaller og klubscener i Europa og USA, særligt som frontmand i det Københavnske post-punk band Metro Cult.

Totem kombinerer på elegant vis Post Punk, Wave, Industrial og Synth-pop i en række meget sikre synth-baserede numre. Totem er lyden af katarsis. Tematisk handler Totem om dramaet mellem liv og død, sygdom og tab, men dog til sidst en forløsning. Musikken er rå, mørk og intens, men alligevel meget melodisk.

Totem har udgivet to selvproducerede singler, mixet og mastret af Bagge selv, og arbejder for øjeblikket på debutalbummet.

Bandcamp:
https://t0tvm.bandcamp.com/releases

Mouth Wound

I astral planet, hvor drømmeren interagerer med den materielle verden, uhindret af kroppens umuligheder, blandes fantasier og opfattelser og danner nye former og lyde. Uvirkeligt, men velkendt, fjernt og intimt på samme tid, skabes en nyfortolkning af nuet gennem en dekonstruktion af sindet.

Trina Echidna arbejder under kunstnernavnet Mouth Wound, og finder den musikalske inspiration i et univers, som er mere uset end uvirkeligt. Hendes musik er surrealistisk, med usædvanlige instrumenter, som f.eks. harpe og legetøjsinstrumenter skaber Mouth Wound en glitchy og nervøs elektronisk lyd, der veksler mellem dystre lydlandskaber og beroligende melodier. Mouth Wound har en dybt personlig DIY-tilgang, og har skabt en loyal følgeskare på sociale medier via hendes egenproducerede musik og kunst. Med en ny EP på trapperne og en historie at fortælle, er hun nu klar til at gå på scenen og præsentere sin musik live med debutkoncerten på Stengade.

Bandcamp:
https://mouthwound.bandcamp.com/