Back to All Events

The Luna Riot Ball: Lucid Grave - Beach Envy - Mimic Octopus


Fuldmånen kigger nysgerrig frem mellem skyerne og der er lagt op til fest ceremoni. Vi hylder fuldmånen og finder ind til vores urkraft. indkalder dets kraft. Måske hyler vi mod månen som en vildfarende varulve, måske deler vi ud af vores frygt og drømme. Hvad der sker i rummet forsegles til evig tid mellem os. Vi er forenet og forbundet under fuldmånens magiske stråler.

Vær derfor varsom med hvad du ønsker at manifestere.

Lucid Grave
Lucid Grave skaber en hengivende hyldest til mørket der kryber op af graven, de præsenterer en nysgerrig og svært at placere fortolkning af psykedelisk slugde/punk/rock. Den dybe kolde Gravs ekko har en stærk trang til alt tungt, beskidt og utæmmetlighed. De har været i studiet i maj for at indspille deres debut EP, hvor deres første single Queen Of The Battlefield udkommer d. 1. August.

Mimic Octopus
Mimic Octopus fyrer doom-mantraer, guitarriff og popmelodier af i en nostalgisk og nyskabende sammensmeltning de kalder new-grunge. musikken henleder tankerne på bands som Hole, Alice in Chains og Cherry Glazerr og teksterne behandler alt fra en tur med bussen, til livets store spørgsmål. Bandet har netop udgivet sin anden single 'Again' som fik en anbefaling med på vejen af karrierekanonen og udgiver debutplade i efteråret 2019.

BEACH ENVY
Beach Envy er et all-female garage rockband med base i København. Lyden er inspireret af slut 80’ernes amerikanske college-radio rock. Lyrikken kredser om hverdagen fra et kvindeligt perspektiv tilsat no-bullshit-attitude.

DJ Sofie Jacobi:
A music lover and it shows in the eclectic genres she out covering and the diverse venues I visit. down for: techno, house, electroclash, pop with an edge, rock, (post)punk and various waves (dark/new/no/cold). also often out playing with her favourite antifascist friends as Kapow Collective ♥

CPH ZINE FEST
Find diy litteratur om musik, livet og alt det andet, i aftenens zine distro med CPH Zine FEST.

Cecilia Gosilla:
Sideshow performer hos UNFORGOTTEN, Cecilia Gosilla will take you to the world where she explored human body barriers.

THE LUNA RIOT BALL:
Et casettebånd release med numre fra bandsene fra aftenen.

Entré: 30 kr
Forsalg: http://bit.ly/2YpDJBO

Earlier Event: October 8
The Machine [NL] + Samavayo [DE]
Later Event: October 16
TRUMANS WATER (US)