Back to All Events

MENDOZA + Kaaliyah + Special Guest


Spillestedet Stengade og 3RD TSUNAMI AGENCY er glade for at kunne præsenterer MENDOZA + Kaaliyah + Special guest (TBA) fredag d. 25 oktober kl. 20-02!

MENDOZA -
Mendoza leverer nogle af de mere sjæl turbulente optrædender på en scene, med en uspoleret vokal, der er med til at vække alle dine følelser. Samtidig er hun en oprigtig person der kæmper sine egne kampe for lighed hvor alle sexualiteter er inkluderet, både i former og udseende. Mendoza's hudløse ærlighed og provokative tekster er et godt match med bas-fyldte, trap inspireret hiphop beats og hendes egen genkendelige og attitudefulde vokal, der skaber et opløftende og atmosfærisk lydbillede, som både kan starte raves og forblive en uforlignelig skrøbelighed. Det er en divers og farvefuld fest når Mendoza går på scenen!

Lyt med her:
https://www.youtube.com/watch?v=m8i50l9xhtA
https://www.youtube.com/watch?v=ZWeg4gLQMLQ

Kaaliyah -
Kaaliyah started sin karriere med udgivelsen af sin første EP under navnet ”Darkpop: First Sequence” tilbage I 2015, efterfulgt af de fire singler: ”Yoko”, ”Buried”, ”Vaya” og ”Fortune Cookie”. Hun brugte hele sommeren og efteråret i 2017 på tourné med den award vindende gruppe Phlake, som også førte til åbningen af Orange Scene på Roskilde Festivalen. Kaaliyah brugte 2018 på at udvikle og færdiggøre hendes kommende singler og album, men var samtidig en del af E-Tur arrangeret af ROSA. Med singlen ”Facts” er Kaaliyah nu klar til at dele sin musik igen – En bred combination af trap, hiphop, R'n'b og pop.

Lyt med her:
https://www.youtube.com/watch?v=qg6JMdL9VzE
https://www.youtube.com/watch?v=7WO_-Di_kQw

Spillestedet Stengade
Fredag d. 25 Oktober kl. 20-02
Entré: 100 / 120 kr.

Earlier Event: October 20
SPECTRAL WOUND (Can) + support
Later Event: October 26
Cabal + support: Rot Away - DTHRNR