Back to All Events

Cabal + support: Rot Away - DTHRNR


I kølvandet af Cabal's brutale koncert på dette års afsluttede Copenhell Festival kan vi fortælle jer at de kommer forbi Stengade til oktober og måske endda med noget nyt materiale på setlisten, support bliver københavner hardcore enheden Rot Away.

CABAL:
CABAL er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar og sangene henter inspiration lige fra black og dødsmetal til djent og hardcore.

”Mark of Rot” er CABALs debutalbum og opfølgeren til deres anmelderroste EP ”Purge” fra 2016. I kølvandet på ”Mark of Rot” har CABAL spillet flere udsolgte danske shows, Roskilde Festival og delt scenen med anerkendte internationale bands og spillet festivaller over det meste af Europa.

https://cabalcph.bandcamp.com/music

ROT AWAY:
ROT AWAY som kommer fra København spiller en blanding af old school metal og blackened hardcore. Bandet blev dannet på grundlaget af at slippe løs, hengive aggressionen fuldstændig og omfavne et no bullshit-no compromise tilgang til at skrive. Sammen tæller raparket talrige turnéer og albums med tidligere bands som Hexis, Northern Blues, Evra, Woes og Scarred by Beauty.

DTHRNR:
Hardcorebandet DTHRNR startede tilbage i 2015 og består af nuværende og tidligere medlemmer af CABAL, Evra, og Lost In Despair.

DTHRNR har udgivet debutalbummet South Haven, der er fyldt med vrede, elendighed og smerte indkapslet i hardcorelyden. Selvom lyden er hardcore, er der også tydelige indflydelser fra andre genrer at finde, såsom inspirationer fra trap, nu-metal og deathcore.

https://dthrnr.bandcamp.com/releases

Entré: 125 (+ gebyr) kr i forsalg / 150 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2ERsE1E