Back to All Events

Okilly Dokilly [US]

Hi diddly ho neighborinos!

Verdens eneste Nedal band som er inspireret af "The Simpsons" karakteren Ned Flanders besøger Danmark for første gang på Stengade til desember. Okilly Dokilly's live optrødelser er høje energiafhængigheder, der væver sammen komedie og brutalitet. Gutturale skrig og hamrende trommer giver et soundtrack hvor grønne sweatere og runde briller slører over scenen. Kom med os og dyk dybt ned i verden af Ned Flanders og The Simpsons.

Okilly Dokilly:
Største delen af bandets tekster er direkte Ned Flanders citater.
Bandets nuværende medlemmer omfatter Head Ned (vokal), Dread Ned (trommer), Shred Ned (guitar), Bed Ned (bas) og Zed Ned (synth).

Okilly Dokilly som kommer fra Phoenix, Arizon blev etableret i 2015 med de oprindelige medlemmer Head Ned, Red Ned, Bled Ned, Stead Ned og Thread Ned, fandt bandet succes før de nogensinde spillede deres første show og blev et viral fænomen efter at have offentliggjort bare et par pressefotos og en demo på4 numre. Inden for kun to uger havde bandet næsten 30.000 Facebook-fans og blev præsenteret af forskellige publikationer, herunder Billboard, Time, The Independent, BBC, Esquire, Vice og mange flere.

I november 2016 udgav bandet deres debutalbum, 'Howdilly Doodilly', et album på 13 numre med katalog fyldt med Flanderisms, forhastede guitarer og mere end nok venstrehåndede ordspil. En musikvideo til hoved singlen, "White Wine Spritzer" blev også udgivet i november 2016 og har siden samlet over 5 millioner visninger på youtube. Videoen fik til sidst fanget øjnene af folket bag The Simpsons, som i april 2019 lad videoen løbe over slutkreditterne i et af afsnitterne af sæson 30.

Efter en kort hiatus gennem 2017 og begyndelsen af 2018 omgrupperede bandet i juli 2018 med en helt ny lineup, der introducerede Shred Ned på guitar, Dread Ned på trommer og Zed Ned på synth. I oktober 2018 tilføjede bandet bassisten Bed Ned og indledte deres første tour udenfor USA hvor de spillede UK rundt.

Okilly Dokilly udgav deres opfølger album, 'Howdilly Twodilly' i marts 2019 og har været på turné for den nye rekord siden.

http://www.okillydokilly.com

Entré: 150 kr (+ gebyr) i forsalg / 170 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2Y2UH5W