Back to All Events

Okilly Dokilly [US] + Support: Hanging The Nihilist

Hi diddly ho neighborinos!

Verdens eneste Nedal band som er inspireret af "The Simpsons" karakteren Ned Flanders besøger Danmark for første gang på Stengade til desember. Okilly Dokilly's live optrødelser er høje energiafhængigheder, der væver sammen komedie og brutalitet. Gutturale skrig og hamrende trommer giver et soundtrack hvor grønne sweatere og runde briller slører over scenen. Kom med os og dyk dybt ned i verden af Ned Flanders og The Simpsons.

Okilly Dokilly:
Største delen af bandets tekster er direkte Ned Flanders citater.
Bandets nuværende medlemmer omfatter Head Ned (vokal), Dread Ned (trommer), Shred Ned (guitar), Bed Ned (bas) og Zed Ned (synth).

Okilly Dokilly som kommer fra Phoenix, Arizon blev etableret i 2015 med de oprindelige medlemmer Head Ned, Red Ned, Bled Ned, Stead Ned og Thread Ned, fandt bandet succes før de nogensinde spillede deres første show og blev et viral fænomen efter at have offentliggjort bare et par pressefotos og en demo på4 numre. Inden for kun to uger havde bandet næsten 30.000 Facebook-fans og blev præsenteret af forskellige publikationer, herunder Billboard, Time, The Independent, BBC, Esquire, Vice og mange flere.

I november 2016 udgav bandet deres debutalbum, 'Howdilly Doodilly', et album på 13 numre med katalog fyldt med Flanderisms, forhastede guitarer og mere end nok venstrehåndede ordspil. En musikvideo til hoved singlen, "White Wine Spritzer" blev også udgivet i november 2016 og har siden samlet over 5 millioner visninger på youtube. Videoen fik til sidst fanget øjnene af folket bag The Simpsons, som i april 2019 lad videoen løbe over slutkreditterne i et af afsnitterne af sæson 30.

Efter en kort hiatus gennem 2017 og begyndelsen af 2018 omgrupperede bandet i juli 2018 med en helt ny lineup, der introducerede Shred Ned på guitar, Dread Ned på trommer og Zed Ned på synth. I oktober 2018 tilføjede bandet bassisten Bed Ned og indledte deres første tour udenfor USA hvor de spillede UK rundt.

Okilly Dokilly udgav deres opfølger album, 'Howdilly Twodilly' i marts 2019 og har været på turné for den nye rekord siden.

http://www.okillydokilly.com

Hanging The Nihilist:
HANGING THE NIHILIST er et hårdtslående deathcore band fra København, der med et fælles mål om at skabe halsbrækkende breakdowns og groovy riffs, har arbejdet benhårdt på at skabe EP’en “Crow” der opnår netop dette.

Bandets debut EP rummer deres allerede velkendte lyd, som kombinerer groovy og hårdtslående riffs, med medrivende synth melodier og en frygtindgydende vokal. Debuten har allerede modtaget forrygende anmeldelser fra både danske såvel som internationale metal medier, samt blevet udnævnt som Årets Nye Danske Band af det anerkendte metal-site Devilution.

HANGING THE NIHILIST har siden 2016, rumsteret på den danske undergrundsscene, hvor de har delt scene med bands som Everything Is Terrible og Cold Black. Siden udgivelsen af
‘Crow’ har bandet skabt fantastisk stemning og imponeret det danske metal publikum, under shows med bands som CABAL, Sunless Dawn og MØL. EP’en ‘Crow’ er indspillet og produceret af den velkendte producer, Chris Kreutzfeldt
(CABAL, Scarred by Beauty) og er udgivet i gennem Prime Collective.

https://hangingthenihilist.bandcamp.com

Entré: 150 kr (+ gebyr) i forsalg / 170 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2Y2UH5W

Earlier Event: November 30
IBENS (koncert + dj-set) / support: Ise
Later Event: December 5
MØL + NUMENOREAN [CA] + GAEREA [PT]