Back to All Events

FABER x goldgoldgold


goldgoldgold og FABER holder fælles udgivelsesfest på Stengade d. 6. december. Entréen er fri, og der vil være koncerter med begge artister i stuen samt DJ sets med Bizarius + TBA på 1. sal, indtil folk ikke kan stå længere.

Spillestedet Stengade.
Showstart kl. 21.00.

------------------------------------------------------------------
FABER er et nyt navn på den danske musikscene. Med en lydside der kunne have været pæn, men bliver revet fra hinanden, bliver det danske sprog præsenteret med fængende melodier i faldefærdige omgivelser. Hendes lyd er en hvisken gennem en folkemængde; insisterende og intens, ærlig og nærværende, kaotisk og smadret, elektronisk men stadigvæk organisk. FABER stiller ynkelighed overfor attitude, og undersøger om disse kan gå hånd i hånd.
Lyt til hendes debutsingle her: https://orcd.co/bjergeibrand

goldgoldgold spiller soundtracket til rastløse aftengåture og romantiske drømme. William & August Hoffmanns tætte brødrebånd er roden i de introverte, uforudsigelige og til tider manisk rastløse stemningsbilleder. D. 6. december 2019 på Stengade vil man kunne høre ggg’s samling af det sidste halvandet års billeder fra ende til anden, samt hvad end der opstår af crackede sidespor undervejs.
Lyt til deres debutsingle her: https://soundcloud.com/user-335613572/teethfalling

Later Event: January 31
Funch Releasekoncert