Back to All Events

F L E M M I N G + Jens Nørhave // dobbeltkoncert


Kom og Oplev F L E M M I N G og Jens Nørhave Lørdag. d.2. Feb. 2019 

F L E M M I N G
Poetisk , sårbar og drømmende dansk rap. 
Sange om kærlighed fra et følsomt tekstunivers der balancerer det banale og det svære, i et udtryk som gør sangene vedkommende for lytteren. 
F L E M M I N G er i 2019 aktuel med udgivelsen ’Dråber Af Diagnose’ som er en personlig fortælling om en mand i forandring. 10 sange med forskellige dråber af kærlighed, identitet og forholdet mellem mand og kvinde. Pladen er et bud på sårbar og drømmende dansk rap anno 2019 med bidrag fra bla. Emil Kruse, Kå og Jens Nørhave. 

“F L E M M I N G smelter dit hjerte med poetiske hiphop ballader 
- Værsgo’ at elsk det!” Redaktionen, KarriereKanonen på P3

”F L E M M I N G er ikke typisk rap anno 2018, for F L E M M I N G han siger det lige præcis som det er – uden så meget flødeskum på toppen” Pelle Peter Jensen, Radiovært P3.

-----------------------------------------------------------------------------

Jens Nørhave
Med Jens Nørhave's dybt personlige og roste debut ep 'Opløst' fra tidligere i år har Jens Nørhave allerede markeret sig som en ny og unik stemme på den danske musikscene. 

Ep'en 'Opløst' er Jens Nørhave's take på sensitivt og moderne dansksproget R'nB, og er historien om forlist kærlighed, der sender en ung mand alene ud til verdens ende med længslen efter at finde hjem. 

"Jens Nørhave er et lysende talent på den danske R'n'B scene" 
// Gaffa

Earlier Event: February 1
OH LOIS + AUDREY + JACOB ALEXANDER
Later Event: February 7
Hapax [IT] + Cosmic Waves