Back to All Events

Hapax [IT] + Cosmic Waves


POST PUNK + WAVE + SHOEGAZE + PSYCH

Dark wave duoen HAPAX har på kort tid markeret sig solidt på den europæiske post-punk scene. HAPAX har to anmelderroste fuldlængde albums ude på Swiss Dark Nights, og har gjort sig positivt bemærket på en række internationale festivaller. Stengade er ualmindelig glad for at lægge scene til HAPAXs første koncert i Danmark. Københavnske Cosmic Waves er support, og der er lagt op til en post punk aften af høj kvalitet.

Dør: kl.: 20:00

Billetter i forsalg: 60 kr.:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=egxl4zrcy6

Resterende billetter sælges til 70 kr. i døren.

Italienske HAPAX kombinerer med sikker hånd 80´ernes mørke lyd med lyriske synthflader og eksperimenterende industrielle arrangementer. HAPAX bevæger sig ubesværet mellem det melankolske og dirrende intense til det noisy og energiske, og musikken er båret af solide, dansable melodier.

Duoen består af Michele Mozzillo (vokal, bas, synthesizer) og Diego Cardone (guitar, synthesizer og programmering). Michelles dybe basvokal fører publikum på en intens rejse langt ind i et mørkt og fascinerende tekstunivers, med fortællinger fra livets skyggesider.

HAPAX er et virkeligt spændende navn blandt den nye bølge af post punk bands, der nok er tro mod forgængerne The Cure og Joy Division, men som i høj grad giver nyt liv til genren. Fans af bands som Lebanon Hanover, Agent Side Grinder og She Past Away bør ikke gå glip af denne mørke torsdag aften på Stengade.

Cosmic Waves er et shoegaze/psych/post-punk band med base i København. Musikken bevæger sig mellem det mørke og indadvendte til det eksplosive og støjende med stramme og catchy sangstrukturer. Det hele bindes smukt sammen af en markant kvindelig vokal, der er drømmende og længselsfuld, og til tider giver sangene et melankolsk udtryk.

Cosmic Waves er kendt for fængslende og energiske live shows, der både rummer smukke og up front aggressive øjeblikke. Musikalsk referer Cosmic Waves til bands som My Bloody Valentine, Mazzy Star, Slowdive og Jefferson Airplane.

Indtil videre har bandet udgivet en selvbetitlet EP 'Cosmic Waves' (2017) og en mini live EP (2018) optaget fra bandets sidste optræden på Stengade, samt to musikvideoer til deres sange 'Sun Doom' og den nyligt udsendte'Dead Night'.