Back to All Events

Nervosa [BR] - Rezet [DE]

Sidste gang de besøgte Danmark udsolgte de Beta, siden har bandet skabt mere af deres onde thrash med en ny plade som udkom d.1 juni 2018, med titlen 'Downfall of Mankind' fanger trioen virkelig essensen af hvad bandet og genren handler om, gennem albummet viser de modenhed og aggressivitet som de ikke har før, og det er deres mest konsekvente indsats til dato.

Nervosa:
Den kvindelige brasilienske thrash kommandoenhed Nervosa har eksploderet i popularitet de seneste år, og det er ikke overraskende, når du hører deres lyd, synonym thrash metal med rå aggression og utæmmet kraft, og ingen plads til glamour. Et massivt slag i ansigtet både live og udødeliggjort på tre udgivelser hidtil. 
Sjældent har en gruppe kvinder lød så vred og brutal og med så stor overbevisning om deres missions erklæring.

På deres tredje album 'Downfall of Mankind' arbejdede trioen sammen med producenten Martin Furia, der tidligere har arbejdet med Destruction, Flotsam & Jetsam og Evil Invaders, han har desuden turneret sammen med Nervosa som deres lydingeniør. 

Resultatet er perfekt fanget energi som fra live optrældelser og den old school karakter, der definerer bandet uden at negligere styrken af et moderne, kompakt lydbillede. Riff fester som 'Vultures' og 'Kill the Silence', tager fat om halsen af lytteren og lykkes med ligefrem stomp og økonomiske arrangementer - det kommer som ingen overraskelse når genre legender som João Gordo (Ratos de Porão), Rodrigo Oliveira (Korzus) og Michael Gilbert (Flotsam & Jetsam) var begejstret for at være studio gæster! En stærkt fokuseret dræbermaskine, der giver resten af thrash genren en kamp til stregen.

http://www.nervosaofficial.com
www.youtube.com/nervosathrash

REZET:
Nordtysklands fineste thrashere REZET afslørede deres nyeste juvel i efteråret 2017. EPen 'You Asked For It' raser gennem højttalerne med fire forskellige sange. Bandet agerer mere direkte og mindre lastefuld på denne udgivelse, de går mere eller mindre tilbage til deres rødder og afslører selve kernen i deres stil: stærkt energisk sluppet brutal Thrash Metal. 
Den høje kompleksitet af tidligere REZET sangstrukture er trådt til side for at gøre det muligt for de fire unges mest brutale og slående materiale at ajourføre. Hvor de lykkes med en erklæring!

"Minority Erazer", åbneren og Video/Single-release fra EP'en, hvor REZET taler om sociale og politiske problemer i en ægte thrash/punk stil skaber nok den mest brutale sang i bandets historie. "Thrash Their Hate" giver en reminiscens til Kreator, mens "Friendly Fire" teknisk set er den mest old-school REZET sang på denne udgivelse. En genindspilning af Dead Kennedys smadder "Chemical Warfare" lukker og slukker Ep'en . 
'You Asked For It' blev optaget og produceret med producent Eike Freese i Hamborgs helt eget "Chamaleon Studios".

Ricky Wagner og hans bandkammerater har udskåret et imponerende udråbstegn og endnu en gang drager bandet fordel i deres sammensmeltede spillestil fra de 12-13 årige metallere, der dannede bandet dengang og har løbende designet dens lyd.

Bandet har lige færdiggjort optagelse af dens efterlængte næste plade som har fået titlen 'Deal With It!' og skal udgives i februar 2019. Med højt kvalificeret Eike Freese i Hamburg, Tyskland, igen ved producer rollen vil dette kommende album føre vejen for REZETs fremtid! Hold fast i din hovedtelefoner!

http://www.rezet.de

Entré: 145 kr i forsalg / 170 kr i døre!