Back to All Events

K-Phax / Stengade / Birthday Bash / 48 Timer festival


K-Phax har netop udgivet den nye single ’Time’ og annonceret debut EP’en ’Thunderstrm’ der lander d. 22. marts – et nyt kapitel er startet, og da K-Phaxs fødselsdag nærmer sig annoncerer den fremadstormende rapper nu et regulært Birthday Bash på Stengade i København d. 26. april, der dermed også bliver hans første headliner koncert.

K-Phax har i løbet af det sidste år sat sig solidt på den danske hiphop scene med en rockstjerneattitude, der udover at skabe genklang udenfor de danske grænser også har bragt ham på tour med The Minds Of 99 og ikke mindst anerkendelse fra P3, de større danske medier heriblandt Soundvenue, der kårede K-Phaxs koncert på SPOT 2018 til den mest rowdy hiphopfest. 

"K-phax skabte Spot Festivals yngste og mest rowdy hiphopfest" - Soundvenue

K-phax står i dag, som den danske artist der tog den nye bølge af hip-hop til Danmark med en æstetik både musikalsk og visuelt, der sætter streg under K-phax som den danske frontfigur for den nye globale hiphop bevægelse. 

K-phax der tidligere på året blev udpeget af Soundvenue, som en af de kunstnere der ville blive store i 2018, har på egen sin egen måde banet vejen mod det næste kapitel og med opbakning fra bl.a. BEATS1, Papermag og Highsnobiety peger fremtiden nu mod nye internationale højder.