Back to All Events

Naxatras [GR] - REZN [US]

Det er med stor glæde at vi præsenterer Naxatras for første gang i Danmark.

Det græske powertrio leverer en trippy rejse til selve rødderne af det psykedeliske lyd og hylder de psykedeliske rockgiganter Pink Floyd & Hawkwind, doom rockens herskere Black Sabbath, samt funk banenryderne i Funkadelic og den legendariske guitarhelte Jimi Hendrix. Afledninger fra fortiden og - på samme tid - lydende nuværende og nyt.

Naxatras:
Naxatras er et hårdt psykedelisk rockband fra Grækenland. De spiller varm og groove fyldt psychedelia med drømmende melodier, tunge riffs og trippy guitar soloer, alle med vintage touch af 70'erne.

De indspillede deres første hele album 'Naxatras året 2015 'på en 100% analog måde i Magnetic Fidelity (et studio i det nordlige Grækenland) sammen med Jesus Agnew, en erfaren lydmand inden for analoge og DIY-optagelser. Kun analogt udstyr blev brugt i albummets optagelses, mixing og mastering process. Alle sangene på pladen blev spillet live i studiet på en dag.

I 2016 udgav de deres andet album "II" såvel som en EP, endnu en gang optaget helt analog og live.

Deres tredje fulde album "III" blev udgivet i 2018 og blev straks rost af psykedeliske rock fans og musikpressen, som deres mest modne udgivelse til dato, herunder højkvalitets sangskrivning og dygtige præstationer.

Bandet optræder med høj energi live, der kombinerer elementer af psykedelisk / progressiv rock, stoner, funk, jazz som gør for en trippy stimulering af sanserne.

"There is something liberating about their songs… Notes are floating, showing the flow and your soul will just follow it!" - More Fuzz

https://naxatras.bandcamp.com

REZN:
Det er ikke kun Naxatras som får sin danske debut denne aften, vi har nemlig koblet de amerikanske REZN på til hvad også bliver deres første koncert på dansk jord og vi frygter lidt de skjuler på en portal til de ydre dimensioner af kosmiske mindfucks så gør dig klar til en lækker, kosmisk og trippy rejse som tager inspiration fra det bedste psych og doom genren har at byde på.

REZN er en Chicago kvartet der udgav deres debut plade 'Let it Burn' i 2017 via Off The Records Label.
Gruppen skaber fortryllende grooves, der samtidig klarer at være fuzzy, skarpe mens nøglen til bandets lyd er den brummende melodi. Bandet spildt ingen tid og fik allerede fremkaldt et andet sonisk hul med deres anden plade 'Calm Black Water' som udkom den 10 oktober sidste år igen via Off The Records Label.

https://rezzzn.bandcamp.com/

Entré: 130 kr i forsalg / 150 kr i døre!
Forsalg: http://bit.ly/2HRfvcD