Back to All Events

Hällas [S] + Grusom + Bomber [S]


70'ernes hjerte og sjæl bliver pålagt Stengade når retro prog rockerne i Hällas stiller op med deres eventyr rock.

Hällas:
Nogle bands forstår det bare. De ser ud til at flyve lige ud af startlinjen med en klar vision allerede på plads, en perfekt balance af musik der stadig kan ophidse selv den mest sløvede kyniker.
'Excerpts From A Future Past' deres første fuldlængde tager dig om halsen inden for de første par sekunder og giver aldrig slip. Et blidt greb med et smil på læben.

Bands bliver ofte rost for deres vildskab eller primale evne til at rase ud, men Hällas synes at gøre alt, hvad de gør med den største lethed, med det enkle der kommer naturligt uden at tabe lidenskab eller intensitet. Og alt det, de gør, er ganske meget, det er faktisk en af de mest perfekte tilgange til hardrock, prog og proto-heavy metal som nyt band har kommet på i lang tid.

'Excerpts From A Future Past' går den mikroskopisk tynde linje mellem at genvinde den uforlignelige følelse af de hellige 70'ere og stadig lyde som en plade fra nutiden. Det er ikke en retro øvelse eller tilbagevenden til enhver alder. Men simpelthen store, gode sange, fyldt med utallige fantastiske guitarharmonier, der vil kilde hver en guitarbaseret musik ffan på den rigtige måde. Allestedsnærværende keyboards, men aldrig påtrængende, orgel og synth linjer fylder rummet som virkelig føjer til truppens enhed, og så... er der Tommy Alexandersson stemme, en organisk, fløjlsblød lav nærmest nynne, der roligt udstråler en enorm sjæl.

http://www.hallasband.com/
https://thesignrecords.bandcamp.com/album/h-llas-excerpts-from-a-future-past

Grusom:
Grusom har tiltrukket en enorm opmærksomhed, som overstiger langt ud over den danske grænse. Med en kombination af heavy metal, stoner og syre rock, baseret på de dystre dele af psych og tung rock, følger disse drenge naturligt og ærligt deres publikum med et åbent hjerte.

Gennem deres mørke tekster skaber Grusom et univers af lyd, hvor liv og død udforskes gennem dystre fortællinger. De duellerende guitarer, organets blødhed og den opnåede musikalske udførelse, vil skabe rammerne for dit sind at vandre.

Grusom fik stor interesse i løbet af en kort periode med deres selvudgivne, prisbelønnede debutalbum 'Grusom' og med koncerter på festivaler som Copenhell, Metal Magic Festival og Tinderbox. Derudover er bandet blevet hyldet højt af mange musikmagasiner, bl.a. Denmarks største, Gaffa.

Deres højt anerkendte og prisbelønnede debut banede vejen, og Grusom samarbejdede endnu engang med Jacob Bredahl (Livløs, Disrule, The Silent Low) hos Dead Rat Studio på deres andet album 'Grusom II', som blev udgivet gennem Kozmik Artifacts 31 agust 2018.

http://www.grusom.bandcamp.com

Bomber:
Sensationale svenske heavy metal bandet Bomber blev dannet i 2015; og er hurtigt blevet en magt som ikke skal ignoreres. Inspireret fra den fløjlsbløde mystik i den sene 1800'ers kunstbevægelse, romantisk litteratur og det okkulte; udbreder bandet stor lyd som er deres egen, delvis NWOBHM og delvis Rock 'n Roll. Dristige sigter Bomber for toppen.

I den anden halvdel af 2018 spillede bandet deres første festival koncerter samt at skrive materiale til en fuldlængde debut. Bandet var enig i, at det var det rigtige tidspunkt at frigøre stilen og lyden som er unikke for bandet.
Forproduktioner til debutens fulde længde, med arbejdstitlen 'Nocturnal Creatures' er i gang. Demoner, en mellemlang tempo spøgelseshistorie inspireret af Edgar Allen Poe, er den første smag af, hvad der kommer, og sætter perfekt stemningen til albummet.

https://bomberbandofficial.bandcamp.com

Entré: 125 kr i forsalg / 150 kr i døre!
Forsalg: http://bit.ly/2Sjes5J

Earlier Event: May 2
Naxatras [GR] - REZN [US]
Later Event: May 4
Black Flower (BE) // Stengade