Back to All Events

Monolord [S] - Support: Disrule

En af de tungere trioer der findes, Monolord rammer Stengade med kranieknusende doom til vores bud af den tungeste sommerfest!

Billetsalg starter onsdag den 30 januar kl: 10:00 via følgende link:
http://bit.ly/2CHhwT3

Monolord:
Trioen fra Göteborg, Sverige, er sin egen unikke ting. Et band der både omfatter og transcenderer genre; en hvirvel af tung rocketæthed, der fortærer alle andre. Deres tordnede, tonefulde hæft har bygget en fanatisk international fanbase på kort tid, eller siden deres 2014-debut. Men 'Rust', bandets tredje fulde længde, illustrerer virkelig, hvorfor nogle henviser til dem som doomens Nirvana. Monolords omsluttende, sirupagtige sludge er en stemning af sig selv, det er en sindstilstand. Ingen riffs bare for riffs skyld, men en kollektiv brummen, raslende og buldrende, der er mere samlet omgivelse end samling af sange. Sammen skaber guitarist / vokalist Thomas Jäger, trommeslager Esben Willems og bassist Mika Häkki en massiv, dynamisk lyd med ultrafrekvente frekvenser, som fjerde medlem.

“We've always been inspired by great band musicians — as opposed to technical solo peacocks,” siger Willems. “Because that force of a band really playing together as one single unit is incomparable. At its best, it's just unstoppable.”

Og Monolord er virkelig ustoppeligt, både på plader og på scenen.

“A heavy groove that contains both bombastic overkill and a lot of dynamics is what we always aim for in Monolord; in playing, in song writing and arranging, in recording,” siger Willems.

Monolord blev dannet i 2013, de optagede hurtigt deres 2xLP debut 'Empress Rising', som RidingEasy Records udgav 1. april 2014. Det andet album, 'Vænir', fulgte d. 28. april 2015. Bandets tredje album 'Rust' udkom så d. 29 september 2017 også via RidingEasy Records.

Noisey kalder Monolord "universally beloved" og "Swedish doom royalty”, mens Consequence of Sound betragter dem, “a truly modern sound: recognizably doom, but with glistening production values and adventurous songcraft.”

monolord.com

Disrule:
Dannet i det kolde og mørke øde af Danmark i slutningen af 2014, har Disrule lavet tungt, fuzz fyldt stoner rock med hint af doom og 70'er rock sprøjtet ind for god ordens skyld. De koger deres stonerrock ned til de grundlæggende ingredienser - korte numre fyldt med riffs, tunge trommer og to forsangere.

'Sleep In Your Honor' som udkom i november 2018 er bandets anden fulde længde, og i overensstemmelse med ånden fra legendariske bands som Black Sabbath, blev det optaget live på Dead Rat Studio på bare to dage.

http://disrule.dk

Entré: 125 kr i forsalg / 150 kr i døre!
Forsalg: http://bit.ly/2CHhwT3

Earlier Event: May 24
Napoleon Solo (SKA)