Back to All Events

The Morgue: Blood Red Throne [NO] + support: Wayward Dawn - Deception [NO]


The Morgue vender tilbage et år efter den første udgave, denne gang i en særlig udgave som det officielle album release for Blood Red Throne's kommende album "Fit To Kill" på selveste fredag d. 13. Lad ikke denne splatter gå dig forbi.
The Morgue er en aften som byder på død og ødelæggelse, vi snakker om ekstrem metal med højt kvalitet serveret råt og lige til!

Træd ind i lighuset og se om du slipper levende ud igen!

Blood Red Throne - Official:
De norske dødsmetal konger BLOOD RED THRONE fejrer 21 år i scenen, og Mighty Music udgiver deres 9. album 'Fit To Kill' i september 2019 og denne koncert agerer som deres officelle release show for den nye plade.

"We keep climbing the Throne. Fit To Kill is by far our most old-school release since 2003's 'Affiliated With the Suffering'. Back to the roots. Death metal never dies." - siger guitarist 'Død' om pladen!

Bandet blev startet af stadig resterende medlem, Daniel "Død" Olaisen, mens han stadig spillede i Satyricon i 90'erne. Original trommeslager, Freddy "Fred The Shred" Bolsø, kom tilbage i folden i 2013, og Ivan "Meathook" Gujic, Ole "Hellbent" Madsen og Yngve "Bolt" Christiansen har været på holdet de sidste 7-8 år. Stian "Gunner" Gundersen er for nylig blevet erstattet som deres nye basist.

BLOOD RED THRONE er kendt for deres energiske og forbundne live optrædelser og har turneret mange områder af verden de sidste 18 år. Både som headliners, men også på support turnér med Dimmu Borgir, Enslaved, Suffocation, Cryptopsy....og så videre, for at nævne nogen navne. De har optrådt på store festivaler som Wacken, Hellfest, Bloodstock, 70.000 tons metal og mange flere.

http://www.bloodredthrone.com

Wayward Dawn:
Wayward Dawn har base i Skanderborgs jyske muld og spiller intens og hensynsløs dødsmetal. Bandet trækker lytteren ind i en verden af ond nihilisme og monstrøse lydbilleder med tordnende
dobbeltpedaler, pulveriserende basstykker og nedstemte guitarer spillet gennem klassiske Marshall-forstærkere. Med inspiration fra både klassisk og moderne dødsmetal, leverer Wayward
Dawn en kombination af hurtig tremolo-picking og blastbeats, langsomme og knusende tunge passager samt episke omkvæd. Giftige ord om menneskelig og samfundsmæssig forfald fuldender
billedet med dyriske brøl, afgrundsdybe growls og bundrådne skrig.

Siden bandets dannelse i oktober 2015, har Wayward Dawn blandt andet spillet på Aalborg Metal Festival og opvarmet for bands som Nailed to Obscurity (DE), Jinjer (Ukraine), BAEST (DK) og Red
Warszawa (DK). Bandet er kendt for dets hyper-energiske liveshows med konstant brug af vindmølleteknik og manisk interaktion med publikum.

Wayward Dawn udgav deres debutalbum ”Soil Organic Matter” den 31. august 2018. Albummet var indspillet og produceret af Jacob Bredahl i Dead Rat Studio og mastered af Brad Boatright fra
Audiosiege (Obituary, Nails, Full of Hell). Det blev meget godt modtaget af både danske og internationale magasiner og blev blandt andet kaldt for et af årets bedste dødsmetalalbums.

https://waywarddawn.bandcamp.com

Deception - NO:
Deception (tidligere kendt som Art Of Deception) er et norsk dødsmetalband indsprøjtet med progressive elementer og thrashy stemning. Siden 2012 har de spillet utallige headliner shows, support shows og festivaler, herunder Bloodstock Open Air Festival og support for Nile & Terrorizer på den første del af "What Should Not Be Nested Part III" tour. Andre bands, udover har delt scene med er der f.eks bands som blandt andet Kvelertak, Entombed A.D. og Blood Red Throne.

Deres debutalbum 'Shattered Delusions' blev afsløret for verden den 17. juni 2016, og de har siden fulgt op på det med deres andet album 'Path Of Trees' som udkom i juni 2018, lige nu arbejder bandet på deres tredje album 'Epidemic'.

https://youtu.be/h1YDNZGDLLA

Entré: 130 kr (+ gebyr) i forsalg / 150 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2XIKETk

Earlier Event: September 12
Actors [Ca] + The Foreign Resort
Later Event: September 14
Halshug + Support: Kollapse