Back to All Events

Halshug + Support: Kollapse


Halshug udgiver deres tredje album "Drøm" og drager i forbindelse med det på efterårs turné hvor de rammer Stengade d. 14 september sammen med Kollapse!

Halshug:
Den københavnske hardcore-punk-trio udgiver i sommeren, 2019 deres tredje album ”Drøm”. Med den nye plade udvider bandet deres lyd med eksperimenterende elementer og længere numre. Halshug spiller hård og dyster hc-punk. Tempoet og intensiteten i deres musik er høj, men der er skruet en anelse ned i forhold til deres tidligere udgivelser, ”Sort sind” og ”Blodets bånd” fra 2016 og 2015.

Halshug har været aktive i den københavnske undergrundsrockscene siden deres demo-tape fra slutningen af 2012. Siden deres opstart er guitarfladerne gradvist blevet længere, de dansksprogede tekster en anelse tydeligere, og de hurtige numre er blevet færre end mid-tempo-numrene, der nu fylder en stor del af set-listen.

Ligesom bandets tidligere albums er det igen det amerikanske selskab Southern Lord, ejet af Greg Anderson, Sunn o))), der udgiver den kommende plade. Denne gang er pladen indspillet hos Simon Sonne (Orm) på Nørrebro, mixet i Dead Air Studio i USA (The Men, Warthog, etc.), og mastereret af Peter Peter.
Halshug har spillet mange koncerter i Europa og USA, været nomineret til en Steppeulv og spillet K-Town HC-fest, Copenhell og Roskilde festival.

Halshug er:
Jakob Johnsen – bas/vokal
Mathias Schønberg – guitar
Mads Folmer Richter – trommer

www.halshug.blogspot.com
www.halshug.bandcamp.com

kollapse:
Kollapse udgav i 2017 deres episke debut 'Angst', som høstede gode anmeldelser både i udlandet og i den danske presse. Siden da har bandet skiftet guitarist og gennemgået en proces mod et tungere, mørkere og mere eksperimenterende lydbillede. Med tekster udelukkende på dansk, dykkes der ned i temaer som tab, fremmedgørelse og kropslig rædsel. Kollapse er kompromiløst dedikeret til at blotlægge de skrigende eksistentielle nerver under de menneskelige tilstande fra vugge til død. Kollapse kommer hele vejen rundt, i deres til tider dystre og støjende, men også sarte, beskrivelse af livets flygtige øjeblikke af smerte, skønhed og ro.

http://www.kollapse.bandcamp.com

Entré: 100kr + gebyr i forsalg / 120 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2DsV3KL