Back to All Events

JÆRV [debutalbum release]


Den danske duo JÆRV, der består af sanger/sangskriver Amanda Glindvad og producer Mathias Smidt, har i de seneste år markeret sig på den danske popscene med to EP’er, en række single-udgivelser og lige rundt om hjørnet kommer de ud med flere nye sange. Med optrædender på bl.a. SPOT Festival, Smukfest, Nordklang og til Kronprinseparrets Priser på DR har de vist et univers på scenen der er både eftertænksomt, intenst, voldsomt, superpersonligt og mest af alt nærværende.

Når JÆRV spiller koncert på Stengade d. 20. september, er det for at fejre udgivelsen af deres debutalbum "Kriger", som er kommet ud en måned forinden. De stiller op med et live-hold, der udover dem selv på hhv. vokal og synths består af Cecilie Dyrberg på guitar/kor samt Malte Aarup-Sørensen på trommer. De glæder sig til at ramme Stengade lige i hjertet med et intenst show!

Efter koncerten vil det være muligt at købe albummet på vinyl samt andet JÆRV-merchandise.

Later Event: September 21
Junglelyd + Ipek Yolu