Back to All Events

Junglelyd + Ipek Yolu


Tag med os på det eksotiske dansegulv hvor Junglelyd og Ipek Yolu stiller op med en kogende blanding af Cumbia, Tropical Bass, Surf Rock, Elektro og en multikulturel smeltedigel af sydamerikanske rytmer, anatolsk psykedelisk folk og 60’ernes syrerock

Junglelyd:
Det Danske band Junglelyd, der blander genrer som Cumbia, Tropical Bass, Surf Rock og Elektro, er på ganske kort tid brudt ind i den danske undergrundsscene med deres eksperimenterende dansemusik.

Musikken tager lytteren med på opdagelse i Sydamerikas jungle, og indeholder elementer af den rituelle stammemusik, og de yderst dansable elektroniske genrer fra regionen.
Junglelyd er kendt for deres energiske koncerter og musikken er fyldt med smittende grooves og melodier præsenteres af både horn, fløjter, guitarer, percussion og meget andet.
Udover bl.a. at have spillet på både SPOT og Roots & Hybrid Festival har bandet også været husorkester til Danish Music Awards World i 2016. Det er også blevet til nogle ture ude af landet hvor både Tyskland og Ghana er blevet besøgt.

I gennem bandets levetid er det blevet til 4 EP’er og nu er bandet så klar med deres første fuldlængde album. Denne koncert på Stengade er en del af release touren for albummet, som bliver udgivet på det tyske pladeselskab Sounds of Subterrania fra Hamborg.

http://www.junglelyd.dk

Ipek Yolu:
Ipek Yolu er det tyrkiske navn for Silkevejen der tidligere forbandt kulturer verden over.

Tunge elektro-cumbia grooves, saz riffs og surf guitar smeltes sammen i en multikulturel smeltedigel af sydamerikanske rytmer, anatolsk psykedelisk folk og 60’ernes syrerock. Bandet præsenterer en unik genrehybrid og et lydunivers der spænder bro mellem fugtige tropiske urskove og støvede ørkener i en kalejdoskopisk blanding af musik fra alle verdenshjørner. Ipek Yolu består bl.a. af musikere fra Hudna, Junglelyd og AddisAbabaBand, og spiller derfor stærkt dansabel musik, præget af fri leg, nysgerrighed og improvisation. I front for bandet står den prisvindende multiinstrumentalist og baglama-spiller Orhan Özgür Turan som i 2018 modtog prisen Global Roots Artist of the year ved Danish Music Awards Folk.

Senest har bandet spillet en tætpakket koncert til Roots & Hybrid Festival under SPOT 2019 og er desuden også at finde på dette års Roskilde Festival.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Entré: 100 (+ gebyr) kr i forsalg / 120 kr i døren!
Forsalg: http://bit.ly/2W3Wf2t

Earlier Event: September 20
JÆRV [debutalbum release]