Back to All Events

The New Era Tour: Michael Williams, Lillebittebock & Shambs


THE NEW ERA TOUR // Shambs // Lillebittebock // Michael Williams

En ny udgave af THE NEW ERA TOUR er klar; historisk set er The New Era Tour en landsdækkende turné, som helliger sig aktuelle upcoming artister.
Denne gang står den på urban / hiphop med nøje udvalgte artister, der bringer noget nyt til bordet og lige nu er med til at tegne den kommende lyd herhjemme.

Shambs startede med at lave musik i 2018. formålet med musikken har aldrig været at lave den til eller for streamingtjenesterne, derimod er musikken lavet 100% på Shambs præmisser og er til for at skabe en brutal energiudladning på live scenen fra start til slut, en tidslomme, en virkelighedsflugt, alt det, live musik i virkeligheden handler om. Med sin ramme på 1.95, imprægnere Shambs sig ind i hukommelsen på dig og sørger for han bliver derfor evigt.

Lillebittebock er en unik skikkelse i den danske undergrund og er af Soundvenue udnævnt som nr. 1 af 10 rappere du skal holde øje med i 2018 - og det er ikke uden grund. Sammen med sin producer SødSoba leverer han tracks med interessante beats, melodisk levering overreflekterede, dybere tekster i et univers der stadig inviterer til turn up.

Michael Williams er en ung dansk rapper med rødder i UK. Han er inspireret af den amerikanske trap scene og artister som Lil Uzi Vert, Migos og Travis Scott. Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: at få publikum hypet helt op.

De er opfindsomme og nyskabende på hver deres måde, og vi håber, at i vil være med til at støtte op om den upcoming musikscene herhjemme, når de 3 artister ligger Stengade ned fredag d. 27 september!

LYT MED:
Lillebittebock: https://www.youtube.com/watch?v=f9IkJoru0rI
Shambs: https://www.youtube.com/watch?v=lR_6NVnghwI
Michael Williams: https://www.youtube.com/watch?v=VAOv-F6eHXM

Earlier Event: September 21
Junglelyd + Ipek Yolu